La o cafea cu...Diana Dumitrescu: «La ce-i foloseşte actoria unei femei?»

1 57566 original jpg jpeg

În mod normal, la nimic. Privită din afară, actoria se practică pe scenă sau pe platourile de filmare, e o meserie. În viaţa de zi cu zi, trebuie s-o lăsăm deoparte şi să devenim noi însene.

Dar,fiind o meserie care creează dependenţă,o meserie care te face să cauţi mereu,care te face să trăieşti sentimente de care nu aveai habar,cumva te ajută.Te ajută să te descoperi,să devii mai puternică,să înţelegi anumite trăiri. Te învaţă să te bucuri de fiecare moment,fie el de tristeţe sau de bucurie,de supărare sau de fericire,pentru că trebuie să ajungi să-ţi cunoşti fiecare sentiment trăit,ca mai apoi,când ai nevoie de el în interpretarea unui personaj,să deschizi „sertarul“ şi să te foloseşti de el.Cred că lucrul acesta ar trebui să-l facă toate femeile. Nu,nu actoria! Toate femeile ar trebui să înveţe să se bucure de fiecare experienţă prin care trec şi de fiecare lucru care li se întâmplă. Ar trebui să memoreze fiecare sentiment trăit în diferite circumstanţe şi să-şi asume fiecare reacţie. Să înveţe din experienţe şi,astfel,să se cunoască mai bine. Să nu le mai fie teamă. Să fie curajoase. Să înţeleagă că nimic nu este imposibil.În fond,actoria nu ne ajută decât să ne cunoaştem mai bine,ne face să nu ne fie frică să visăm,să lăsăm imaginaţia să alerge pe tărâmuri nebănuite şi să ne bucurăm de o mie de ori mai mult atunci când un vis devine realitate,pentru că DA,se poate întâmpla şi asta.Cunoaşterea de sine,visele,speranţa,imaginaţia şi multele trăiri intense ne fac să fim femei,ne fac să trăim mai frumos.

Diana Dumitrescu va juca rolul principal într-o nouă telenovelă românească,ce va avea premiera anul acesta,pe postul TV ACASĂ.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg