La patru ani de căsătorie, Laura Cosoi i-a transmis soţului cel mai frumos mesaj: "Alături de iubitul meu..."

6 laura cosoi sot jpg jpeg

Laura Cosoi trăieşte, de patru ani de zile, cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. S-a căsătorit, a îmbrăcat rochia de mireasă, a adus pe lume o fetiţă frumoasă şi sănătoasă, pe nume Rita, iar recent a celebrat ziua în care şi-a unit destinul cu Cosmin Curticăpean, după o relaţie de trei ani.

În ziua în care s-au împlinit patru ani de când i-a devenit soţie, Laura Cosoi i-a transmis public soţului ei un mesaj emoţioant, la care a ataşat fotografii din cel mai frumos moment al lor, primul. Căci a urmat un alt doilea, naşterea fetiţei lor, Rita.

"Cei mai frumoşi 7 ani din viaţa mea sunt cei petrecuţi alături de iubitul meu care acum 4 ani mi-a devenit soţ", a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean au avut o nuntă de poveste

Laura a fost divină la nunta cu Cosmin, a avut două rochii superbe de mireasă şi, aşa cum a recunoscut chia rea, o mulţime de emoţii. Evenimentele, căci au fost două chiar, au avut loc la Iaşi şi la Târgu - Mureş, iar alături le-au fost prietenii cei mai apropiaţi şi familia. Una peste alta, e lesne de înţeles de ce strălucea ca o stea în mijlocul cerului. Îndrăgostită până peste cap, Laura le-a mulţumit celor dragi şi lui Dumezeu pentru binecuvântarea de a începe o nouă viaţă alături de cel pe care şi l-a dorit drept soţ.

Citeşte şi: EXCLUSIV Andreea Marin: "Sunt de 3 ani cu un om minunat, cu care vreau să merg cale lungă împreună" VIDEO

'Azi este ziua cea mare, ziua unui nou început! M-am trezit cu zâmbetul pe buze, cu ochii senini şi cu visuri măreţe. Sunt copleşită de emoţii şi binecuvântată de bunul Dumnezeu! Îţi mulţumesc, Doamne, pentru viaţa asta minunată!', a scris mireasa pe blogul ei imediat după ceremonia religioasă, acum patru ani.

Cum a arătat Laura Cosoi în ziua nunţii sale, vedeţi în galeria FOTO!Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg