Lady Gaga își pregătește retragerea? „Acesta este lucrul care mă face cu adevărat fericită‟

Lady Gaga, în vârstă de 36 ani, a dat de înțeles că își dorește să dispară din lumina reflectoarelor, deoarece pune mai mult preț pe liniștea de acasă. Ce a declarat celebra artistă? 

image

Stefani Joanne Angelina Germanotta, după numele de scenă Lady Gaga, a cunoscut succesul internațional odată cu lansarea primului său album „The Fame‟ (2008) și a single-urilor „Just Dance‟ și „Poker Face‟. Vedeta a atras atenția publicului și cu ținutele sale extravagante și unice - de la faimoasa rochie făcută din carne (vezi galeria foto!) și până la costumele sale „bizare‟ cu broaște, pene și baloane umflate. 

Citește și: Lady Gaga a stat trei zile într-un ou de plastic! Nebunie curată sau artă? 

În tot acest timp, Lady Gaga a intrat în lumea actoriei, unde a obținut roluri principale în filme și emisiuni TV de mare succes, inclusiv în „A Star is Born‟ și „House of Gucci‟. Realizările cântăreței includ numeroase recorduri în Cartea Recordurilor, un premiu Oscar, 35 de nominalizări la Grammy și 13 premii de acest tip obținute. De asemenea, potrivit „Celebrity Net Worth‟, averea artistei depășește 300 de milioane de dolari. 

Putem spune că Lady Gaga are un portofoliu impresionant, însă în acest moment, artista a precizat că preferă să ducă o viață liniștită acasă, în singurătate, decât să strălucească pe covorul roșu. Își pregătește astfel artista retragerea din lumina reflectoarelor? 

Citește și: Lady Gaga obișnuia să își taie încheieturile. De ce își provoca singură durere? 

Într-un interviu pentru revista „Wallpaper‟, Lady Gaga a precizat că, în acest moment, pune mai mult preț pe singurătate:

„Sunt interesată să trăiesc mai mult în singurătate. Este foarte frumos să ai timp să fii singur, să fii expansiv și să știi că este de ajuns. Mi-aș dori să-i pot transmite variantei mele mai tinere asta‟, a spus artista. „De fapt, nu petrec mult timp la Hollywood. S-ar putea să arăt asta, pentru că uneori se întâmplă să fie sezonul de premiere și mă vezi pe covoarele roșii. Mă simt foarte bine când lucrez de acasă… acesta este lucrul care mă face cu adevărat fericită‟, a mărturisit cântăreața. 

Totuși, Lady Gaga urmează să participe la ediția cu numărul 95 a Premiilor Academiei, Americane de Film, eveniment care va avea loc in interiorul „Dolby Theatre‟ (Los Angeles, California) pe 12 martie 2023. Vedeta este nominalizată la Oscar pentru cel mai bun cântec original - piesa „Hold My Hand‟ din filmul „Top Gun: Maverick‟ (2022). 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg