Lenox, ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic

1 48779 original jpg jpeg

Pentru activităţile caritabile în lupta contra maladiei SIDA şi a sărăciei din Africa, fosta solistă a grupului Eurythmics a primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic în grad de Ofiţer.

Annie Lennox,în vârstă de 56 de ani,a declarat:"Este cu adevărat magic. Este important pentru mine (acest titlu, n.r.) pentru că este acordat pentru activităţile caritabile". Lennox a fost însoţită de fiicele sale,Tali şi Lola la ceremonia organizate la Palatul Buckingham din Londra.

Annie Lennox este ambasador al Oxfam şi a conceput campania Sing pentru a spori gradul de conştientizare privind problema maladiei SIDA în Africa.Ea a avut ca sursă de inspiraţie activităţile caritabile ale lui Nelson Mandela în domeniul ajutorării copiilor şi femeilor afectate de SIDA. Totodată,cântăreaţa este ambasador al bunăvoinţei pentru programul contra SIDA al UNESCO,dar şi un activist pentru pace.

Celebră pentru stilul său androgin,părul blond tuns scurt şi vocea sa specială,cântăreaţa a vândut peste 80 de milioane de discuri în timpul carierei,care numără celebre hit-uri precum "Sweet Dreams (Are Made of This)"-pe care l-a cântat în duet cu Dave Stewart,partenerul ei din grupul Eurythmics,sau "No More I Love You's".

Grupul pop Eurythmics,format în anii '80 de Lennox alături de Dave Stewart, nu s-a destrămat niciodată oficial, însă Lennox s-a distanţat de partenerul său muzical în anii '90 şi a continuat cu succes o carieră solo. Lennox şi Stewart s-au reunit în 1999,când au lansat albumul Peace,urmat de un turneu.

Annie Lennox a fost desemnată "Femeia Păcii",în februarie 2009,la un summit al laureaţilor premiului Nobel pentru pace,ce a avut loc la Berlin. Cântăreaţa a primit această distincţie pentru angajamentul dovedit în lupta contra maladiei SIDA.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg