Lia Bugnar, una dintre concurentele de la ”Asia Express”, se iubeşte cu un puşti. Iubitul vedetei e mai tânăr ca ea cu 22 de ani

6 lia bugnar 100 de romani care ma inspira jpg jpeg

Una dintre concurentele de la ”Asia Express”, sezonul trei, trăieşte o poveste de iubire controversată, întrucât se iubeşte cu un bărbat mai tânăr ca ea cu 22 de ani.

Lia Bugnar face echipă la ”Asia Express” cu Maria Buză, iar acum s-a aflat şi cine este iubitul acesteia, bărbatul fiind nu doar mai tânăr cu 22 de ani decât ea, ci şi celebru, având un contract cu postul concurent - Pro TV.

Lia Bugnar, o prezenţă constantă în viaţa culturală a României, ea fiind recunoscută ca regizor, scenograf şi actor, trăieşte o poveste de iubire cu nimeni altul decât Anghel Damian, actorul în vârstă de 28 de ani care joacă în serialul „Vlad' de la PRO TV.

Citeşte şi: Andreea Antonescu n-are noroc în dragoste. Artista s-a despărţit de Ştefan Manolache

Pentru aceeaşi publicaţie, el a făcut dezvăluiri despre povestea lor de dragoste, dar şi despre faptul că îşi aşteaptă cu nerăbdare iubita acasă, în România.

„Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar – n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad».”, a declarat aceasta potrivit Click.ro.

1 lia anghel 2 jpg jpeg

Lia Bugnar a crescut într-o familie cu venituri medii din Balta Albă, tatăl său fiind şef de alimentară, iar mama ei lucrând în acelaşi domeniu.

Citeşte şi: Momente dramatice pentru Laurette! Fiica ei, bătută la şcoală: ”Da, suntem de culoare, dar asta nu ne face neoameni”

Paradoxal este că, în ciuda meseriei părinţilor, Lia Bugnar, o frumuseţe de femeie şi acum, la 50 de ani, a fost complexată toată copilăria de greutatea sa. Dramaturgul a avut ani la rând probleme cu greutatea, fiind atât de slabă încât devenise ţinta ironiilor colegilor de clasă.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg