Linda Evangelista, cu fața lipită cu scotch pe coperta Vogue!: „Nu arăt așa în realitate!”

Topmodelul care făcea furori în anii ’90 ne zâmbește acum de pe coperta ediției britanice a revistei Vogue, însă, pentru a arăta cum o vedem, a fost nevoită să facă unele... ajustări.

image

Linda a dezvăluit că și-a lipit cu scotch fața spre spate, în timpul pregătirilor pentru ședința foto, și a dezvăluit acest lucru în încercarea de-a spune adevărul despre aspectul ei din ultima vreme, afectat vădit de niște operații estetice nereușite.

Vedeta a vorbit despre lupta pe care o duce cu ea însăși pentru a se iubi pe sine după ce s-a lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni și a regreta enorm procedurile făcute. Ea susține că, în urma operațiilor estetice, este „deformată permament” și „desfigurată în mod brutal”.

Modelul de 57 de ani și-a petrecut ultimii șase ani de viață ascunzîndu-se de blitz-urile paparazzilor, pentru simplul motiv că a suferit o reacție adversă rară la operațiile respective, denumite CoolSculpting, care ar fi trebuit să-i scadă numărul de celule adipoase, însă, în schimb, i le-a mărit.

După ce și-a dat seama ce oroare s-a întâmplat, Evangelista a făcut două liposucții pentru a remedia ce mai era de remediat, după care a anunțat, în luna februarie, că s-a săturat să trăiască „în rușine”, iar acum arată desăvârșit pe cea mai recentă copertă Vogue din Marea Britanie.

Totuși, nu arară chiar așa în realitate, lucru pe care îl susține chiar ea. Ea a recunoscut că falca ei și gâtul „nu sunt așa în realitate” și că artistul de makeup Pat McGrath a fost nevoit să folosească bandă adezivă ca să-i tragă întreaga față în spate, lucru pe care l-a acoperit din plin cu eșarfe.

Linda susține că încearcă în continuare să se iubească așa cum e, chiar și după ce s-a deprimat teribil în urma procedurilor nereușite, iar acum a recunoscut că scotchul folosit n-a făcut decât să o facă să scape de nesiguranța pe care o are de atâta vreme. Artificiul la care a apelat i-a permis să pozeze din nou, să facă ceea ce a făcut o viață întreagă și ce adoră pur și simplu.

„Astea nu sunt falca mea și gâtul pe care le am în viața reală. Și nici nu pot merge pe stradă cu bandă adezivă și elastic peste tot. Pur și simplu, încerc să mă iubesc așa cum sunt acum”, a dezvăluit ea. „În ceea ce privește fotografiile… ei bine, ele relatează o fantezie. Noi creăm vise. Cred că e permis asta. Am scăpat de toată nesiguranța mea cu acest imagini, am putut să mai fac din nou ceea ce ador să fac”, a conchis topmodelul.

Foto - Vogue, People, Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg