Linda Hamilton din „Terminator‟ a trecut prin două divorțuri, iar tulburarea bipolară i-a schimbat stilul de viață

Dacă ai văzut primele două filme „Terminator‟, este imposibil să nu-ți amintești de frumoasa Sarah Connor. Eroina a fost jucată de actrița Linda Hamilton, care a ajuns la vârsta de 66 de ani. 

image

După ce a apărut alături de Arnold Schwarzenegger în celebrul film „Terminator‟, Linda Hamilton și-a continuat profesia de actriță, deși gândul i-a fost mereu la personajul epic, Sarah Connor: „Pot spune că nu m-am simțit niciodată atât de sigură pe mine‟, a spus actrița în 2019, despre rolul care a făcut-o celebră. Ea a apărut ulterior în filme, precum: „Black Moon Rising‟, „King Kong Lives‟ și „Mr. Destiny‟, dar și în trei sezoane „Beauty and the Beast‟. 

Citește și: Schwarzenegger, superstar în Rusia. Putin urmărește doar 22 de persoane pe Twitter și fostul actor e una dintre ele 

Depresie, alcoolism și tulburare bipolară 

În ceea ce privește viața personală, Linda Hamilton a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu actorul Bruce Abbott, cu care a făcut un băiat, pe Dalton și a doua oară cu regizorul filmului „Terminator‟, Cameron, cu care are o fiică, pe Josephine Cameron. Linda și Cameron s-au căsătorit în anul 1997, dar au divorțat doi ani mai târziu, pe fondul speculațiilor conform cărora Cameron ar fi avut o aventură extraconjugală cu actrița Suzy Amis, cu care s-a și căsătorit ulterior. 

image

În urma divorțului, Linda a obținut 50 de milioane de dolari și nu s-a mai recăsătorit. „Îmi place singurătatea mai mult decât prezența cuiva‟, mărturisea actrița, potrivit „Best Life‟. 

Cele două divorțuri nu au fost singurele experiențe neplăcute din viața ei. Linda a recunoscut că s-a confruntat cu alcoolism, cu depresie și cu tulburare bipolară, care i-au afectat cariera și relațiile conjugale, dar care i-au schimbat stilul de viață pe care îl duce acum. 

Într-un interviu din anul 2005, ea a vorbit despre acest subiect: „Căsătoriile mele au fost marcate de lupte și vreau doar să pot oferi ajutor oamenilor care au nevoie de el‟, a spus actrița, referindu-se la tulburarea bipolară cu care s-a confruntat.

Linda Hamilton promovează importanța exercițiilor fizice și alimentația sănătoasă, care ajută în tratamentul persoanelor ce se confruntă cu boli mintale. „Există o legătură clară între minte și corp. Să fii în formă înseamnă ca mintea ta să fie în legătură cu corpul tău. Recomand terapiile, medicamentele recomandate, dar și sportul și alimentația corectă. Exercițiile fizice reprezintă cheia pentru a te simți mai bine”, a spus actrița pentru „Today”. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg