Linda Hamilton din „Terminator‟ a trecut prin două divorțuri, iar tulburarea bipolară i-a schimbat stilul de viață

Dacă ai văzut primele două filme „Terminator‟, este imposibil să nu-ți amintești de frumoasa Sarah Connor. Eroina a fost jucată de actrița Linda Hamilton, care a ajuns la vârsta de 66 de ani. 

image

După ce a apărut alături de Arnold Schwarzenegger în celebrul film „Terminator‟, Linda Hamilton și-a continuat profesia de actriță, deși gândul i-a fost mereu la personajul epic, Sarah Connor: „Pot spune că nu m-am simțit niciodată atât de sigură pe mine‟, a spus actrița în 2019, despre rolul care a făcut-o celebră. Ea a apărut ulterior în filme, precum: „Black Moon Rising‟, „King Kong Lives‟ și „Mr. Destiny‟, dar și în trei sezoane „Beauty and the Beast‟. 

Citește și: Schwarzenegger, superstar în Rusia. Putin urmărește doar 22 de persoane pe Twitter și fostul actor e una dintre ele 

Depresie, alcoolism și tulburare bipolară 

În ceea ce privește viața personală, Linda Hamilton a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu actorul Bruce Abbott, cu care a făcut un băiat, pe Dalton și a doua oară cu regizorul filmului „Terminator‟, Cameron, cu care are o fiică, pe Josephine Cameron. Linda și Cameron s-au căsătorit în anul 1997, dar au divorțat doi ani mai târziu, pe fondul speculațiilor conform cărora Cameron ar fi avut o aventură extraconjugală cu actrița Suzy Amis, cu care s-a și căsătorit ulterior. 

image

În urma divorțului, Linda a obținut 50 de milioane de dolari și nu s-a mai recăsătorit. „Îmi place singurătatea mai mult decât prezența cuiva‟, mărturisea actrița, potrivit „Best Life‟. 

Cele două divorțuri nu au fost singurele experiențe neplăcute din viața ei. Linda a recunoscut că s-a confruntat cu alcoolism, cu depresie și cu tulburare bipolară, care i-au afectat cariera și relațiile conjugale, dar care i-au schimbat stilul de viață pe care îl duce acum. 

Într-un interviu din anul 2005, ea a vorbit despre acest subiect: „Căsătoriile mele au fost marcate de lupte și vreau doar să pot oferi ajutor oamenilor care au nevoie de el‟, a spus actrița, referindu-se la tulburarea bipolară cu care s-a confruntat.

Linda Hamilton promovează importanța exercițiilor fizice și alimentația sănătoasă, care ajută în tratamentul persoanelor ce se confruntă cu boli mintale. „Există o legătură clară între minte și corp. Să fii în formă înseamnă ca mintea ta să fie în legătură cu corpul tău. Recomand terapiile, medicamentele recomandate, dar și sportul și alimentația corectă. Exercițiile fizice reprezintă cheia pentru a te simți mai bine”, a spus actrița pentru „Today”. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg