Cel mai scump antrenor personal. Cât cere Arnold Schwarzenegger pentru antrenamente?

Recent, actorul și politicianul american de origine austriacă Arnold Schwarzenegger a devenit unul dintre cei mai scumpi antrenori personali din SUA. A pregătit două echipe, pe fiecare contra sumei de 150.000 de dolari pentru o cauză caritabilă.

Cel mai scump antrenor personal  Cat cere Arnold Schwarzenegge  Sursa foto Shutterstock 1612018033 jpg

Actorul şi culturistul Arnold Schwarzenegger a inspirat milioane de oameni, în special pe cei care doresc să-și facă o carieră în domeniul culturismului. El însuşi, cu perseverența de care a dat dovadă, a câștigat de șapte ori titlul de Mr. Olympia în timpul carierei, fiind și unul dintre cei mai tineri câştigători. În ciuda vârstei (75 de ani), continuă să facă mişcare şi să antreneze.

Schwarzenegger a devenit un cunoscut filantrop

În urmă cu 30 de ani, Arnold a creat organizația de caritate After-School All-Stars (ASAS) în beneficiul tinerilor. Prin intermediul acesteia, oferă programe după școală și exerciții fizice pentru nu mai puţin de 100.000 de copii din 60 de orașe din SUA. Schwarzenegger consideră că găsirea unei viziuni proprii te va ajuta să obții energia necesară pentru antrenamente.

Vezi și: Arnold nu vrea să plătească pensie alimentară fostei soţii

A făcut mereu lucrurile pe care le-a iubit, ceea ce i-a oferit în esență energia pentru a lucra în mod eficient pentru a-și îndeplini scopurile. Aceasta este una dintre cele mai bune strategii care l-au ajutat să reușească în cariera de culturist, apoi în cea de actor.

Le aminteşte aceasta şi tinerilor pe care îi ajută. Le spune că i-a plăcut dintotdeauna să se antreneze și să se distreze pe parcursul acestora în loc să-și trateze antrenamentele ca pe o povară.

De curând, organizaţiei lui i-au fost donate 5,2 milioane de dolari, iar 1,75 milioane de dolari au provenit numai din licitații. Arnold a scos la licitaţie nu numai o sesiune de antrenament, ci şi obiecte vestimentare şi de artă

Are o rutină de dimineaţă sănătoasă

Lui Schwarzenegger îi place să se antreneze în sală şi să-și înceapă întotdeauna ziua făcând mişcare. Acest lucru l-a ajutat să aibă o rutină zilnică şi obiceiuri sănătoase, mai ales de teama unui eventual atac cerebral. Consecvența acestor obiceiuri l-a făcut să nu renunţe la sală. Exerciţiile fizice făcute în mod regulat îi menţin colesterolul rău la un nivel scăzut. De aceea, se antrenează şase zile pe săptămână şi că se concentrează în fiecare zi pe o parte diferită a corpului.

Cel mai scump antrenor personal  Cat cere Arnold Schwarzenegger Sursa foto Shutterstock 1612018033   1 (2) jpg

Actorul a spus că modificările stilului său de viaţă l-au ajutat să se simtă mai sănătos şi mai tânăr. În mod deosebit, noua lui dietă vegană i-a redus nivelul de colesterol rău corelat cu un risc mare de boli cardiovaculare, infarct şi accident vascular cerebral.

Citește și: Arnold Schwarzenegger s-a accidentat pe platourile de filmare

Mulţi cred că a făcut schimbările din motive de sănătate, la sfatul medicilor săi, după ce, de-a lungul anilor, a avut o dietă bogată în carne roşie. Unii nu cred că ar vorbi de veganism cu aceeaşi pasiune ca el dacă nu ar avea teama de a se îmbolnăvi grav.

FOTO: Shutterstock, Instagram/schwarzenegger



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg