Cel mai scump antrenor personal. Cât cere Arnold Schwarzenegger pentru antrenamente?

Recent, actorul și politicianul american de origine austriacă Arnold Schwarzenegger a devenit unul dintre cei mai scumpi antrenori personali din SUA. A pregătit două echipe, pe fiecare contra sumei de 150.000 de dolari pentru o cauză caritabilă.

Cel mai scump antrenor personal Cat cere Arnold Schwarzenegge Sursa foto Shutterstock 1612018033 jpg

Actorul şi culturistul Arnold Schwarzenegger a inspirat milioane de oameni, în special pe cei care doresc să-și facă o carieră în domeniul culturismului. El însuşi, cu perseverența de care a dat dovadă, a câștigat de șapte ori titlul de Mr. Olympia în timpul carierei, fiind și unul dintre cei mai tineri câştigători. În ciuda vârstei (75 de ani), continuă să facă mişcare şi să antreneze.

Schwarzenegger a devenit un cunoscut filantrop

În urmă cu 30 de ani, Arnold a creat organizația de caritate After-School All-Stars (ASAS) în beneficiul tinerilor. Prin intermediul acesteia, oferă programe după școală și exerciții fizice pentru nu mai puţin de 100.000 de copii din 60 de orașe din SUA. Schwarzenegger consideră că găsirea unei viziuni proprii te va ajuta să obții energia necesară pentru antrenamente.

Vezi și: Arnold nu vrea să plătească pensie alimentară fostei soţii

A făcut mereu lucrurile pe care le-a iubit, ceea ce i-a oferit în esență energia pentru a lucra în mod eficient pentru a-și îndeplini scopurile. Aceasta este una dintre cele mai bune strategii care l-au ajutat să reușească în cariera de culturist, apoi în cea de actor.

Le aminteşte aceasta şi tinerilor pe care îi ajută. Le spune că i-a plăcut dintotdeauna să se antreneze și să se distreze pe parcursul acestora în loc să-și trateze antrenamentele ca pe o povară.

De curând, organizaţiei lui i-au fost donate 5,2 milioane de dolari, iar 1,75 milioane de dolari au provenit numai din licitații. Arnold a scos la licitaţie nu numai o sesiune de antrenament, ci şi obiecte vestimentare şi de artă

Are o rutină de dimineaţă sănătoasă

Lui Schwarzenegger îi place să se antreneze în sală şi să-și înceapă întotdeauna ziua făcând mişcare. Acest lucru l-a ajutat să aibă o rutină zilnică şi obiceiuri sănătoase, mai ales de teama unui eventual atac cerebral. Consecvența acestor obiceiuri l-a făcut să nu renunţe la sală. Exerciţiile fizice făcute în mod regulat îi menţin colesterolul rău la un nivel scăzut. De aceea, se antrenează şase zile pe săptămână şi că se concentrează în fiecare zi pe o parte diferită a corpului.

Cel mai scump antrenor personal Cat cere Arnold Schwarzenegger Sursa foto Shutterstock 1612018033  1 (2) jpg

Actorul a spus că modificările stilului său de viaţă l-au ajutat să se simtă mai sănătos şi mai tânăr. În mod deosebit, noua lui dietă vegană i-a redus nivelul de colesterol rău corelat cu un risc mare de boli cardiovaculare, infarct şi accident vascular cerebral.

Citește și: Arnold Schwarzenegger s-a accidentat pe platourile de filmare

Mulţi cred că a făcut schimbările din motive de sănătate, la sfatul medicilor săi, după ce, de-a lungul anilor, a avut o dietă bogată în carne roşie. Unii nu cred că ar vorbi de veganism cu aceeaşi pasiune ca el dacă nu ar avea teama de a se îmbolnăvi grav.

FOTO: Shutterstock, Instagram/schwarzeneggerRecente

Susan Lucci sursa  Instagram jpg
Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg