Lora, sfâşiată de durere după moartea mamei ei. Mesajul transmis fanilor: ”Spune-le că îi iubeşti!”

5 lora jpg jpeg

Lora trece prin momente extrem de dificile după ce mama ei s-a stins din viaţă, iar în urmă cu puţin timp, ea a mai făcut public un mesaj sfâşietor.

Lora este sfâşiată de durere după ce mama ei a murit în urma unor probleme de sănătate care s-au agravat, iar acum le-a transmis prietenilor virtuali să-şi sune părinţii.

„Mic reminder: sună-ţi părinţii. Spune-le cât îi iubesti. ?”, a transmis Lora, pe reţelele de socializare. Prietenii virtuali au încurajat-o pe vedetă şi i-au transmis să fie puternică. Lora, prima reacţie după ce mama ei a murit: ”Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream aplauze!” De asemenea, la scurt timp după ce mama ei a murit, Lora a scris un mesaj dureros pe contul de socializare. Artista şi-a pierdut şi tatăl, în urmă cu mai mulţi ani, pe vremea când ea era doar un copil.

”Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susţinerea şi iubirea. Mi-aţi scris mulţi în perioada asta, mulţi care aţi pierdut pe cineva drag şi care aţi încercat să mă consolaţi prin puterea exemplului. Apreciez fiecare mesaj şi gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-aţi scris a contat enorm. Mulţumesc”, a transmis Lora zilele trecute.

Lora, sfâşiată de durere după moartea mamei ei. Cântăreaţa e hotărâtă să-i ducă mai departe visul

Mihaela Petrescu, mama Lorei, a îndurat timp de şase ani tratamente nu doar costisitoare, ci şi dureroase şi extenuante, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. La sfârşitul săptămânii trecute, însă, ea a pierdut lupta cu boala.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg