Lucian Viziru a plecat definitiv în Germania: "Am învăţat lucruri pe care nu le-aş fi făcut niciodată în România"

1 lucian viziru 5 jpg jpeg

Lucian Viziru făcea furori în anii 90 în showbizul din România, alături de alţi patru băieţi, cu care înfiinţase trupa "Gaz pe foc". Cu refrenul "Adio, visul frumos s-a terminat", cu pletele mari şi zâmbetul cuceritor, Lucian avea o carieră de succes în muzică. După ce formaţia s-a destrămat, el a continuat să-şi exploreze talentul artistic şi a devenit actor de telenovele. Doar că destinul pare să fi avut alte planuri cu el.

Astăzi, Lucian Viziru este soţ, tată şi român stabilit în străinătate. La ei 43 de ani, artistul este stabilit în Germania, alături de familie şi spune că nu s-ar întoarce în România, în ciuda faptului că îi este dor de cariera de actor. 

„Mi-e dor să mai joc într-un film sau într-un episod din vreun serial, dar aş face asta doar dacă n-ar trebui să renunţ la cariera de antrenor de tenis”, dezvăluie Viziru într-un interviu acordat PROTV.RO.

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

Lucian Viziru s-a căsătorit cu o tânără pe nume Ema şi cei doi au împreună un fiu, pe Mihai, care are aproape 9 ani. Întrebat dacă există vreo şansă să se întoarcă în România şi la viaţa sa de dinainte, artistul a avut un răspuns prompt.

„Nu, nu există nicio şansă şi nici n-aş vrea să mă întorc la viaţa de dinainte. Acum sunt soţ, tată şi un om ceva mai responsabil şi matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema şi Mihai. (...) Nu m-aş întoarce în primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, aşa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinţii sunt mai bine, atunci şi copilul va fi mai bine şi asta este tot ceea ce contează", povesteşte artistul.

Citeşte şi: Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

"Aici în Germania am aproape în permanenţă ceva de făcut, ceea ce nu pot să spun că îmi convine, dar nici rău nu e. Am învăţat cum să repar un calorifer, cum să schimb o pedală la bicicletă, să schimb un far la maşină sau cum să repar un controller de PlayStation. Lucruri pe care nu le-aş fi făcut niciodată în România, că acolo dacă faci lucrurile astea eşti fraier. Aici, cu cât faci mai multe cu atât eşti mai şmecher", a mai povestit Lucian Viziru pentru sursa citată.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg