Lucian Viziru a plecat definitiv în Germania: "Am învăţat lucruri pe care nu le-aş fi făcut niciodată în România"

1 lucian viziru 5 jpg jpeg

Lucian Viziru făcea furori în anii 90 în showbizul din România, alături de alţi patru băieţi, cu care înfiinţase trupa "Gaz pe foc". Cu refrenul "Adio, visul frumos s-a terminat", cu pletele mari şi zâmbetul cuceritor, Lucian avea o carieră de succes în muzică. După ce formaţia s-a destrămat, el a continuat să-şi exploreze talentul artistic şi a devenit actor de telenovele. Doar că destinul pare să fi avut alte planuri cu el.

Astăzi, Lucian Viziru este soţ, tată şi român stabilit în străinătate. La ei 43 de ani, artistul este stabilit în Germania, alături de familie şi spune că nu s-ar întoarce în România, în ciuda faptului că îi este dor de cariera de actor. 

„Mi-e dor să mai joc într-un film sau într-un episod din vreun serial, dar aş face asta doar dacă n-ar trebui să renunţ la cariera de antrenor de tenis”, dezvăluie Viziru într-un interviu acordat PROTV.RO.

stanga
dreapta
2 lucian viziru jpg jpeg
3 lucian si augustin viziru jpg jpeg
4 viziru sotie jpg jpeg
5 ema viziru sotia lui lucian viziru si mihai fiul 9 jpg jpeg

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

Lucian Viziru s-a căsătorit cu o tânără pe nume Ema şi cei doi au împreună un fiu, pe Mihai, care are aproape 9 ani. Întrebat dacă există vreo şansă să se întoarcă în România şi la viaţa sa de dinainte, artistul a avut un răspuns prompt.

„Nu, nu există nicio şansă şi nici n-aş vrea să mă întorc la viaţa de dinainte. Acum sunt soţ, tată şi un om ceva mai responsabil şi matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema şi Mihai. (...) Nu m-aş întoarce în primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, aşa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinţii sunt mai bine, atunci şi copilul va fi mai bine şi asta este tot ceea ce contează", povesteşte artistul.

Citeşte şi: Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

"Aici în Germania am aproape în permanenţă ceva de făcut, ceea ce nu pot să spun că îmi convine, dar nici rău nu e. Am învăţat cum să repar un calorifer, cum să schimb o pedală la bicicletă, să schimb un far la maşină sau cum să repar un controller de PlayStation. Lucruri pe care nu le-aş fi făcut niciodată în România, că acolo dacă faci lucrurile astea eşti fraier. Aici, cu cât faci mai multe cu atât eşti mai şmecher", a mai povestit Lucian Viziru pentru sursa citată.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg