Lupta cu celulita începe din interior

1 70063 original jpg jpeg

Dupa antrenamente şi diete extenuante, încă găseşti portocale în oglindă? Atacă-le din interior!

Celulita este termenul pe care îl folosim pentru golurile din straturile superficiale ale pielii,în care se adună grăsime care conferă pielii efectul vizual de "coajă de lămâie". Apare la 90% din femei şi este rar întâlnită la bărbaţi. Nu este legată de obezitate,sau de cât de grasă sau slabă este o persoană,fiind frecventă şi pe pielea persoanelor slabe. Pe lângă gomaje,masaje şi alte artificii pe care le poţi folosi împotriva celulitei,la fel de eficiente sau poate mai eficiente sunt atacurile din interior.Eşti ceea ce mănânci. De fapt,nu,dar ajută.Ce înseamnă asta? Vreau să spun că dacă mănânci o portocală,nu vei deveni una,dar vitamina C pe care ea o conţine te poate ajuta în lupta cu celulita. Înseamnă că dacă mâncăm mai sănătos,nu vom deveni dintr-o dată mai sănătoase,dar ne vom simţi mai bine cu noi însene şi vom fi mai dispuse să continuăm să mâncăm mai sănătos,poate chiar să ne apucăm de un sport,îndreptându-ne astfel spre un stil de viaţă general mai sănătos. Să vedem momentan cum putem ataca celulita cu arme naturale.Mai uşor cu toxineleGrăsimea din celulită este stocată acolo din cauza unui exces. Surprinzător,poate,nu un exces de grăsime,ci de toxine. Astfel,organismul este bombardat cu substanţe de care trebuie să scape ulterior,dar acestea fiind în număr prea mare,el nu are ce face cu ele aşa că le stochează. Aşadar,consumă cât mai puţine produse preparate industrial,cât mai puţine prăjeli,evită sucurile carbogazoase şi alimentele mai colorate decât prevede natura.Mănâncă pentru sufletul şi corpul tăuUn corp fericit este un corp frumos. Dar un corp frumos este cel mai fericit când găzduieşte un om fericit. Aşadar,mănâncă ce te face fericit,ce îţi face plăcere,dar ţine mereu minte să nu faci excese care apoi îţi vor strica fericirea pe care ai simţit-o în timpul degustării.Un măr pe zi

Toxinele sunt acidele,merele mai puţin. Astfel,ele ajută în balansarea PH-ului. Pectina pe care o conţin este o fibră solubilă care ajută la detoxifierea tractului digestiv. Alături de mere,perele,bananele,citricele,morcovii şi varza conţin pectină.

Usturoiul nu sperie doar vampirii,ci şi celulita. Ceapa şi usturoiul au componenţi sulfuroşi care întăresc sistemul imunitar,care la rândul lui,va ajuta sistemul limfatic. În plus,aceste două sperietori ajută la curăţarea de toxine a săngelui şi limfei.

Produsele organice sunt ferite de pesticide,insecticide,hormoni şi alte minuni artificiale care smulg "natural"-ul din fructe şi legume.

Se găsesc în fructele albastre şi roşii,struguri,cireşe,mure. Ele conţin antioxidanţi puternici care cresc rezistenţa capilarelor,au efect antianginos,tonic cardiac şi antitrombotic. Pe scurt,au grijă de piele şi ajută la menţinerea elasticităţii acesteia.

Cu toate astea,nu trebuie să uităm că celulita este o acumulare de grăsimi şi trebuie tratată ca atare. Să nu uităm,deci,exerciţiile fizice pe care să le introducem în programul nostru şi de care să ne ţinem cu conştiinciozitate.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg