Lupta cu celulita începe din interior

1 70063 original jpg jpeg

Dupa antrenamente şi diete extenuante, încă găseşti portocale în oglindă? Atacă-le din interior!

Celulita este termenul pe care îl folosim pentru golurile din straturile superficiale ale pielii,în care se adună grăsime care conferă pielii efectul vizual de "coajă de lămâie". Apare la 90% din femei şi este rar întâlnită la bărbaţi. Nu este legată de obezitate,sau de cât de grasă sau slabă este o persoană,fiind frecventă şi pe pielea persoanelor slabe. Pe lângă gomaje,masaje şi alte artificii pe care le poţi folosi împotriva celulitei,la fel de eficiente sau poate mai eficiente sunt atacurile din interior.Eşti ceea ce mănânci. De fapt,nu,dar ajută.Ce înseamnă asta? Vreau să spun că dacă mănânci o portocală,nu vei deveni una,dar vitamina C pe care ea o conţine te poate ajuta în lupta cu celulita. Înseamnă că dacă mâncăm mai sănătos,nu vom deveni dintr-o dată mai sănătoase,dar ne vom simţi mai bine cu noi însene şi vom fi mai dispuse să continuăm să mâncăm mai sănătos,poate chiar să ne apucăm de un sport,îndreptându-ne astfel spre un stil de viaţă general mai sănătos. Să vedem momentan cum putem ataca celulita cu arme naturale.Mai uşor cu toxineleGrăsimea din celulită este stocată acolo din cauza unui exces. Surprinzător,poate,nu un exces de grăsime,ci de toxine. Astfel,organismul este bombardat cu substanţe de care trebuie să scape ulterior,dar acestea fiind în număr prea mare,el nu are ce face cu ele aşa că le stochează. Aşadar,consumă cât mai puţine produse preparate industrial,cât mai puţine prăjeli,evită sucurile carbogazoase şi alimentele mai colorate decât prevede natura.Mănâncă pentru sufletul şi corpul tăuUn corp fericit este un corp frumos. Dar un corp frumos este cel mai fericit când găzduieşte un om fericit. Aşadar,mănâncă ce te face fericit,ce îţi face plăcere,dar ţine mereu minte să nu faci excese care apoi îţi vor strica fericirea pe care ai simţit-o în timpul degustării.Un măr pe zi

Toxinele sunt acidele,merele mai puţin. Astfel,ele ajută în balansarea PH-ului. Pectina pe care o conţin este o fibră solubilă care ajută la detoxifierea tractului digestiv. Alături de mere,perele,bananele,citricele,morcovii şi varza conţin pectină.

Usturoiul nu sperie doar vampirii,ci şi celulita. Ceapa şi usturoiul au componenţi sulfuroşi care întăresc sistemul imunitar,care la rândul lui,va ajuta sistemul limfatic. În plus,aceste două sperietori ajută la curăţarea de toxine a săngelui şi limfei.

Produsele organice sunt ferite de pesticide,insecticide,hormoni şi alte minuni artificiale care smulg "natural"-ul din fructe şi legume.

Se găsesc în fructele albastre şi roşii,struguri,cireşe,mure. Ele conţin antioxidanţi puternici care cresc rezistenţa capilarelor,au efect antianginos,tonic cardiac şi antitrombotic. Pe scurt,au grijă de piele şi ajută la menţinerea elasticităţii acesteia.

Cu toate astea,nu trebuie să uităm că celulita este o acumulare de grăsimi şi trebuie tratată ca atare. Să nu uităm,deci,exerciţiile fizice pe care să le introducem în programul nostru şi de care să ne ţinem cu conştiinciozitate.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg