Machiaj în culorile toamnei

1 71445 original jpg jpeg

Un machiaj discret, care să îţi creeze o imagine proaspătă şi naturală este ideal pentru lunile de toamnă. Ca să fii în ton cu explozia de culori din jur, nuanţele pentru machiaj trebuie să fie ceva mai închise decât cele pe care le-ai folosit pe timpul verii. Potrivite sunt auriul şi cafeniul, care amintesc de frunzele uscate. Cele două culori pot fi combinate şi le poţi folosi atât pentru un machiaj de zi, cât şi pentru unul de seară.

O paletă de culori minerale

Pentru ochi se potrivesc farduri în tonuri minerale-bej,auriu,maro,dar şi verde pal sau gri. Culoarea muştarului este,de asemenea,o alegere potrivită,şi îţi dă o privire caldă. Dacă ai ochii verzi,vor fi mai bine puşi în evidenţă cu ajutorul unui fard maro-roşcat,în timp ce pentru ochi albaşti poţi alege nuanţe de bej,auriu,maro deschis. Pentru femeile cu ochi căprui,un fard kaki sau unul arămiu va da intensitate privirii,în timp ce culoarea muştarului şi bejul se potrivesc celor cu ochi negri. La petrecere,se recomandă machiajul smokey eyes,care dă o notă de mister. Poţi să îl realizezi folosind fard de pleoape în două nuaţe,ca de exemplu alb şi gri ori albastru închis şi albastru deschis.

Rimelul potrivit

Pentru o privire pătrunzătoare,rimelul este de nelipsit. Blondele,cu tenul deschis la culoare,pot opta pentur un rimel maro. Cel de culoare neagră este alegerea potrivită pentru brunete. Nu uita nici să accentuezi sprâncenele,cu ajutorul unui creion conceput special pentru acestea. Pentru un machiaj desăvârşit,foloseşte şi un creion dermatograf,care să accentueze linia genelor. Astfel,vei da intensitate privirii.

Tonuri cât mai naturale

Pentru fondul de ten,optează pentru o culoare cât mai naturală:este tendinţa toamnei. Este ideal pentru că dă luminozitate tenului,dar şi pentru că dă un aer tineresc,proaspăt. Înainte să aplici fondul de ten,foloseşte o cremă hidratantă,care ajută la fixarea acestuia. Nu uita nici de fardul de obraji,care trebuie să fie un pic mai închis la culoare decât fondul de ten. O culoare cu care nu vei da greş este roşu-teracotă. Pentru un aer sănătos,sportiv,poţi să foloseşti perle bronzante pentru obraji.

Roşu,pentru buze senzuale

Alegerea rujului este foarte importantă pentru a crea un machiaj perfect pentru toamnă. Se poartă rujurile în culori tari,care dau volum şi senzualitate buzelor. Cum fardurile pământii se potrivesc cu o culoare intensă a buzelor,roşul este întotdeauna o alegere perfectă. O altă culoare în tendinţe este mov prună,însă trebuie să fii machiată cât mai discret. Şi rujurile în nuanţe de portocaliu şi cele nude sunt o alegere,când optezi pentru un machiaj pronunţat al ochilor. După ce aplici rujul,foloseşte şi gloss,pentru a da mai mult volum.

Idei Click!pentru femei

Când foloseşti fard pentru ochi de culoare închisă,este ideal să alegi un un ruj în nuanţe pale,pentru a nu ştirbi din frumuseţea ochilor.

Dacă mergi la o petrecere,optează pentru un fard de pleoape în culori electrizante,precum violet şi verde.

Pentru obraji alege un blush cremă,pentru că pătrunde mai uşor în piele. Culoarea la modă este piersiciu,dar poţi aplica şi un blush bronze. Cu ajutorul acestuia,vei obţine un machiaj nude (natural) reuşit.

Dacă ai gene scurte,alege un rimel cu perie curbată,căci are efect de alungire.

Rujul arămiu şi un gloss transparent sunt în ton cu un machiaj smokey eyes.

Ca să dai un pic de strălucire unui machiaj de petrecere în tonuri arămii,aplică puţin sclipici pe pleoape.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg