Mădălina Ghenea l-a uitat pe Matei Stratan. Noul ei iubit, fiul unui milionar celebru

6 madalina ghenea surprinsa pe un yacht alaturi de noul iubit cine e milionarul care a cucerit o pe romanca 11 size6 jpg jpeg

Mădălina Ghenea iubeşte din nou după despărţirea de tatăl fiicei ei, iar bărbatul care a cucerit-o iremediabil are o avere impresionantă.

Mădălina Ghenea se iubeşte cu Vito Schnabel, un model în vârstă de 32 de ani, care este fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Leonardo Del Vecchio, cu  o avere estimată la peste 20 de miliarde de euro, potrivit voxbiz.ro.

Se lasă cu o căsnicie între Mădălina Ghenea şi Gerard Butler?

Vito Schnabel este un celebru dealer de artă, proprietarul unei galerii care îi poartă numele, fondată în 2015 în Elveţia. De asemenea, bărbatul este fondatorul companiei Vito Schnabel Project, care a luat fiinţă în 2003, în New York.

4 ghenea jpg jpeg

Mădălina Ghenea are o relaţie cu Vito după ce s-a despărţit de Matei Stratan, tatăl fiicei ei, care ar fi înşelat-o cu o pianistă celebră, după cum dezvăluia chiar ea prin intermediul unei postări pe contul de socializare.

Citeşe şi: Florenţa Turlea: „Mi-am regăsit încrederea în mine şi m-am acceptat aşa cum sunt, cu scleroză multiplă“

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a scris Mădălina pe Facebook, după ce a aflat că iubitul ei ar avea o relaţie cu pianista Lola Astranova.

Până la vârsta de 30 de ani, se poate spună că Mădălina a trăit cât alţii în trei vieţi. A avut relaţii cu cei mai cunoscuţi bărbaţi de la Hollywood, iar în plan profesional, a fost un model de succes, dar şi o actriţă talentată. Mădălina Ghenea a urcat pe podium atât în România, cât şi în Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franţa sau Spania. A primit premiul „Sorriso diverso”, în cadrul Festivalului de Film de la Roma, pentru rolul său din pelicula „Razzabastarda”, şi a avut un rol memorial în ”Youth”.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg