Madonna, eroină de benzi desenate

1 48755 original jpg jpeg

Cântăreaţa Madonna va deveni eroina principală a unui număr din seria de benzi desenate "Female Force", au anunţat, joi, reprezentanţii editurii Bluewater Productions Inc.

 Madonna devine cea mairecentă celebritate care şi-a făcut debutul în seria de benzi desenate "Female Force",lansată de editura americană Bluewater,care le propune cititorilor,pe parcursul a 32 de pagini intens colorate,o biografie neoficială a celebrei cântăreţe americane.

"Scopul nostru este să arătăm evenimentele puţin cunoscute şi influenţele care au făcut ca Madonna să devină fenomenul din zilele noastre, la

bine de un sfert de secol de când şi-a făcut debutul pe scenă",a declarat Jason Schultz,vicepreşedintele editurii Bluewater.

Numărul din seria "Female Force" dedicat Madonnei va fi lansat în lunaaugust şi va costa 3,99 dolari. Textele au fost scrise de C.W. Cooke,iar desenele au fost realizate de Michael Johnson.

Madonna se alătură astfel primei doamne a Statelor Unite,Michelle Obama,primei doamne a Franţei,Carla Bruni-Sarkozy,secretarului de stat american Hillary Clinton,prinţesei Diana,autoarei britanice J.K. Rowling,creatoarea francizei "Harry Potter",actriţei Betty White,realizatoarei de televiziune Barbara Walters şi celebrei "doamne de fier" Margaret Thatcher,în această serie de benzi desenate care se adresează cu precădere publicului tânăr.

În 2007,Madonna a semnat un contractrevoluţionar,pe 10 ani,pentru 120 de milioane de dolari,cu promotorul Live Nation,care trebuie să se ocupe de înregistrarea albumelor,de activităţile de merchandising şi de organizarea turneelor artistei.

Pe 26 august 2010,Madonna a concertat la Bucureşti,în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor",numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)",Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX,potrivit Recording Industry Association of America,cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut,ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.Recente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg