Manichiura semipermanentă. Ghid cu tot ce trebuie să ştii despre ea

manichiura semipermanentă jpeg

Dacă îţi place să ai o manichiură ca la carte, ai putea încerca manichiura semipermanentă. Dincolo de faptul că nu este foarte scumpă, a căpătat popularitate în ultima vreme datorită faptului că are un aspect natural şi o rezistenţă pe măsură. Află care sunt avantajele ei!

Cum se aplică manichiura semipermanentă

Manichiura semipermanentă oferă o textură mult mai rezistentă şi se păstrează pe unghii aproximativ 3 săptămâni. Este un concurent serios pentru manichiura cu gel, deoarece se crede că este mai puţin nocivă şi mai uşor de realizat. Poate fi realizată în saloanele de specialitate sau acasă, de către manichiuriste, deoarece necesită un procedeu de aplicare complex, care include şi folosirea unei lămpi cu raze ultraviolete (UV). Înainte de aplicarea produsului, unghiile sunt curăţate, apoi se îngrijesc atent cuticulele, iar suprafaţa unghiilor este mătuită. După aceea, se aplică produsul semipermanent în culoarea dorită, care în contact cu lumina lămpilor UV se usucă şi se fixează pe unghie.

Avantajele procedeului

Avantajul manichiurii semipermanente moderne este tocmai acea naturaleţe pe care o dă unghiilor. Spre deosebire de produsele cu gel, oja semipermanentă se aplică mai repede şi mai uşor, iar îndepărtarea acesteia este la fel de simplă, cu ajutorul unor dischete înmuiate în dizolvant special.

Manichiura semipermanentă este potrivită unghiilor de lungime normală

Trebuie menţionat faptul că manichiura semipermanentă se potriveşte unghiilor cu o lungime normală, nicidecum celor cu lungimi şi forme mai speciale, cum sunt cele ascuţite şi migdalate. Acele forme se realizează doar cu ajutorul gelului, însă nu au un aspect natural, fiind chiar şi incomode. După un timp, vei observa că unghiile semipermanente vor începe să crească, aşa că poţi să mergi la salon pentru întreţinere sau, dacă vrei să prelungeşti efectul lor, poţi aplica la baza unghiei un lac de aceeaşi culoare.

Sfaturi Click! pentru femei!

•    Primăvara aceasta se poartă unghiile scurte, cu forma pătrată, în culori puternice precum roşu, roz sau albastru sau în nuanţe pastelate de lila, roz prăfuit şi bej. •    Ai grijă ca salonul pe care îl frecventezi să sterilizeze instrumentele de manichiură în condiţii optime.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg