Marele petrecăreţ regal. Cum şi-a spart Prinţul William dantura la o nuntă

1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg

În timp ce Prinţul Harry s-a putut da în stambă în mod constant pe întreaga durată a adolescenţei şi tinereţii lui, fiul cel mare al Prinţului Charles şi al regretatei Prinţese Diana nu s-a bucurat de aceeaşi libertate, fiind următorul Rege al Marii Britanii după tatăl său.

Tocmai datorită titulaturii pe care o va purta, William a ţinut întotdeauna la eticheta regală şi la imaginea sa. Însă, chiar şi aşa, a bifat şi el câteva petreceri memorabile, despre care nu s-au scris prea multe în presa britanică sau cea internaţională. De pildă, mai nimeni nu ştie despre momentul în care Ducele de Cambridge s-a distrat atât de tare la o nuntă, încât şi-a spart dantura. Cum s-a întâmplat asta?   Cum spuneam, a avut şi Prinţul William parte de petreceri sălbatice, în care distracţia la cote maxime era cuvântul de ordine. De exemplu, în 2014, Ducele de Cambridge a participat la nunta celui mai bun prieten, Tom van Straubenzee, şi a alesei lui, Lady Melissa Percy, care a fost denumită nici mai mult, nici mai puţin decât „Nunta regală din Nord”, conform celor publicate de Daily Mail.  

La asemenea eveniment răsunător, era de aşteptat ca toţi invitaţii să se simtă minunat şi să petreacă până-n zori. Exact ca Prinţul William, care a dansat nonstop şi s-a distrat copios împreună cu prietenul apropiat al Prinţului Harry, Tom Inskip, care, în timpul mişcărilor lui ample de pe ringul de dans, a ajuns să-l pocnească, din greşeală, pe Prinţ peste faţă şi să-i scoată viitorului rege britanic un dinte din gură.

Să mai menţionez că soţia prinţului, Kate Middleton, era însărcinată cu primul lor copil la acea vreme, cu George?

Având în vedere această situaţie, se pare că William nu s-a abţinut şi a comentat: „Dacă Kate intră în travaliu în seara asta, o să fiu nevoit să zâmbesc camerelor de filmat şi fotografiat ştirb!”. N-a fost cazul de asemenea scenă nedemnă de un prinţ. William a ajuns de urgenţă pe scaunul dentistului şi şi-a reparat greşeala, fiindu-i implantat imediat dintele dispărut.

Foto - Shutterstock