Măşti exfoliante cu mălai: reţeta care combate punctele negre!

1 73515 original jpg jpeg

Dacă vrei să ai pielea fină şi să stimulezi regenerarea celulelor cutanate, gomajul nu trebuie să lipsească din ritualul de înfrumuseţare. În locul produselor din comerţ, foloseşte mălaiul, un exfoliant eficient, fără chimicale. Iată de ce recomandăm aceste măşti exfoliante cu mălai.

Sursă bogată de vitamine,în special A şi C,care menţin fermitatea pielii,mălaiul îşi potenţează calităţile atunci când este folosit în combinaţie cu alte ingrediente benefice pentru piele,cum ar fi mierea,laptele,ouăle şi kiwi.

Măşti exfoliante cu mălai pentru faţă

Bate bine un ou şi apoi adaugă puţin mălai,până când obţii o pastă. Aplică amestecul pe tenul mixt şi lasă să acţioneze 20 de minute. La final,îndepărtează cu mişcări ferme şi circulare,folosind apă călduţă,cât să nu iriţi sau să agresezi pielea. Insistă în zona T şi evită ca masca să-ţi intre în ochi. Foloseşte acest tratament o dată pe săptămână.

Cum prepari măşti exfoliante cu mălai şi ou:

Dacă vrei să scapi de inesteticele puncte negre care apar deseori pe faţă,încearcă o mască eficientă din mălai şi albuş de ou. Bate un albuş până se face spumă şi apoi adaugă una-două linguri de mălai,amestecă bine şi aplică pe tenul curat. După 15 minute,îndepărtează masca cu dischete demachiante şi apoi clăteşte-ţi faţa cu apă călduţă. Masca trebuie aplicată săptămânal.     

Pentru corp

Pasează un kiwi mare sau două fructe mai mici şi,după ce ai terminat,toarnă peste piure o ceaşcă cu lapte şi una cu mălai. Amestecă bine,cât să se întrepătrundă ingredientele,şi apoi foloseşte masca pe tot corpul,pe pielea curată. După 20 de minute,fă duş cu apă călduţă şi hidratează pielea cu o cremă bogată în substanţe nutritive. Aplică masca de două ori pe săptămână. Ca să exfoliezi pielea şi s-o hidratezi în acelaşi timp,aplică săptămânal o mască ce conţine o cană cu mălai,una cu lapte,alege un produs cât mai gras sau chiar smântână,şi două linguri cu miere. După ce a acţionat cel puţin şapte minute,spală-te cu apă caldă.    Măşti exfoliante cu mălai - Pont: Combină sucul unei portocale cu trei-patru linguriţe de mălai,amestecă bine şi vei obţine un scrub eficient în cazul tenului gras.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg