Mihai Bendeac, surprins de pandemia de coronavirus: "Am doar nişte minime provizii. Mi s-a făcut un pic frică!"

1 bendeac jpg jpeg

Pandemia de coronavirus pare să-l fi luat prin surprindere pe Mihai Bendeac. Actorul recunoaşte că el are obieceiul de a se izola în casă pentru a-şi scrie scenarii pentru piese de teatru, însă de data această lucrurile s-au schimbat. "Mi s-a făcut un pic frică", recunoaşte juratul emisiunii iUmor.

Actorul a povestit celor care îl urmăresc pe reţelelor de socializare că obişnuieşte să tragă draperiile, să-şi dacă unele provizii şi să rămână zile în şir în casă, în scop creativ.

Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară, în panică din cauza Covid19: "Am râs de alţii. Ieri si eu mi-am pus făină în coş"

stanga
dreapta
2 bendeac1 jpg jpeg
3 bendeac2 jpg jpeg
4 bendeaciumor jpg jpeg
5 mihai bendeac iumor 1 jpg jpeg
6 mihai bendeac si delia la iumor 1 jpg jpeg

„De când mă ştiu încercaţi să vă gândiţi la această stare în care sunteţi în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având nişte minime provizii, de afară vreme urâtă. Asta fac eu de 20 de ani  ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc. Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu ştiu ce”, a spus Mihai Bendeac pe reţelele de socializare.

De când cu starea de urgenţă, percepţia lui Bendeac pare să se fi schimbat şi îndeamnă oamenii să rămână în case pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. 

Dana Rogoz, însărcinată a doua oară: ”Nu există cuvinte care să exprime ce simt!”

„Numai că acum ea devenind complet şi irevocabil realitate, în sensul în care e şi stare de urgenţă, sunt şi goarnele, e şi vreme urâtă afară, e şi... e totul, e  complex, mi s-a făcut un pic frică.  Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”, le-a mai transmis actorul internauţilor.Recente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg