Mihai Bendeac, surprins de pandemia de coronavirus: "Am doar nişte minime provizii. Mi s-a făcut un pic frică!"

1 bendeac jpg jpeg

Pandemia de coronavirus pare să-l fi luat prin surprindere pe Mihai Bendeac. Actorul recunoaşte că el are obieceiul de a se izola în casă pentru a-şi scrie scenarii pentru piese de teatru, însă de data această lucrurile s-au schimbat. "Mi s-a făcut un pic frică", recunoaşte juratul emisiunii iUmor.

Actorul a povestit celor care îl urmăresc pe reţelelor de socializare că obişnuieşte să tragă draperiile, să-şi dacă unele provizii şi să rămână zile în şir în casă, în scop creativ.

Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară, în panică din cauza Covid19: "Am râs de alţii. Ieri si eu mi-am pus făină în coş"

„De când mă ştiu încercaţi să vă gândiţi la această stare în care sunteţi în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având nişte minime provizii, de afară vreme urâtă. Asta fac eu de 20 de ani  ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc. Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu ştiu ce”, a spus Mihai Bendeac pe reţelele de socializare.

De când cu starea de urgenţă, percepţia lui Bendeac pare să se fi schimbat şi îndeamnă oamenii să rămână în case pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. 

Dana Rogoz, însărcinată a doua oară: ”Nu există cuvinte care să exprime ce simt!”

„Numai că acum ea devenind complet şi irevocabil realitate, în sensul în care e şi stare de urgenţă, sunt şi goarnele, e şi vreme urâtă afară, e şi... e totul, e  complex, mi s-a făcut un pic frică.  Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”, le-a mai transmis actorul internauţilor.Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg