Dana Rogoz şi soţul ei, Radu Dragomir, vor deveni părinţi pentru a doua oară. Anunţul a fost făcut înainte de Crăciun, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Dana Rogoz este însărcinată în şase săptămâni şi va avea o fetiţă, aşa cum şi-a dorit. „DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Şi e fetiţă. Şi e minunat. Şi nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi.

Oana Roman, noi dezvăluiri despre divorţul de Marius Elisei: ”După cum observi, am verigheta pe mână”

Suntem cei mai fericiţi! Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoţionată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, şi mă liniştesc, şi încerc să conştientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, şi iar mă bucur, plutesc, şi mă simt copleşită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Şi pentru că deja ştiu ce bucurie îţi poate aduce în viaţă un copil.


Am aflat chiar înainte de ziua mea de naştere. Nu ştiu dacă ţineţi minte, dar va spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viaţă pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam şi pentru că ştiam deja că port în mine două inimi care bat.

3 zodii cu noroc în dragoste de Sărbători. Nativii Rac vor avea parte de un Crăciun magic

Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniţă că va avea o surioara. Aşa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog şi m-am decis să împărtăşesc cu voi bucuria familiei noastre.Timpul trece fantastic de repede, aşa că azi sunt în 16 săptămâni şi 5 zile. Vă daţi seama că mi-a fost alături la toate premierele MO, în caravana din ţară, la festivalurile din străînătate. A fost tare bună cu mine, micuţa, în cea mai spectaculoasă perioada a vieţii mele. Te-am aşteptat, minune! Şi te mai aşteptăm un pic, cu toţii, să vii în familia noastră!”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal.