Megan Fox interzice telefonul până în clasa a opta, iar Julia Roberts televizorul. Ce alte reguli impun vedetele copiilor

Vedetele sunt destul de stricte în ceea ce privește educația copiilor. De exemplu, știai că Megan Fox interzice telefoanele? Cel puțin până în momentul în care copiii ei vor fi în clasa a opta... Iată și alte reguli bizare pe care celebritățile le-au impus în familie! 

image

Psihologii spun că stilurile parentale pot fi clasificate în mai multe categorii, precum stilul autoritar sau stilul permisiv. Unele vedete de la Hollywood au abordat stilul autoritar,cu reguli stricte, în speranța în care vor crește copii independenți. 

Julia Roberts - Fără televizor

În ciuda faptului că Julia Roberts este una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood, ea a dezvăluit că ai săi copii nu au voie să se uite mereu la filmele în care ea joacă sau la emisiunile TV în care apare. „Avem momente stabilite în care ne uităm la televizor. Țin cont doar de momentul potrivit‟, a spus ea. 

Mila Kunis și Ashton Kutcher - Fără cadouri de Crăciun

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher au stabilit reguli clare pentru copiii lor, inclusiv pentru ziua de Crăciun. Mai exact, cei doi copii ai lor nu au voie să primească daruri în această zi importantă. „Tradiția noastră este să nu fie cadouri pentru copii. Anul trecut, când am sărbătorit Crăciunul, nu i-am dăruit nimic lui Wyatt.‟, a spus Mila, potrivit „Brightside‟. 

Madonna - Fără întâlniri romantice până la 18 ani 

Regina muzicii pop, Madonna, a dezvăluit, în trecut, că fiica ei, Lourdes, nu va avea voie până la vârsta de 18 ani să își facă un iubit. „Fără băieți pentru Loudres până la 18 ani‟, a spus ea. De asemenea, Madonna a spus că nimeni din casa ei nu are voie să se uite noaptea la televizor sau să facă mizerie. 

Megan Fox - Fără telefon până în clasa a opta 

Copiii lui Megan Fox au voie să se uite la filme, însă nu și la televizor, la știri sau la emisiuni. De asemenea, Megan este împotriva telefoanelor: „Scopul meu este să nu aibă computere sau telefoane mobile până cel puțin în clasa a opta‟, a spus actrița.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg