Vegani celebri care mănâncă din nou carne. Ce i-a făcut să renunţe la dietă?

O dietă bazată pe legume, fructe, leguminoase, seminţe, nuci are efecte benefice şi pentru vegani, şi pentru mediu, nu doar pentru animale. Evitarea completă a cărnii, peștelui, ouălor și lactatelor aduce o serie de provocări şi s-a dovedit greu de urmat de unele vedete americane.

Anne Hathaway profimedia 0693052426 jpg

Mai multe celebrități care au fost cândva vegane, ba chiar unele care au susţinut cu mult entuziasm stilul de viaţă vegan, au explicat de ce au luat decizia de a renunța la restricțiile stricte impuse de dietă.

Anne Hathaway: „Creierul meu era ca un computer care repornește‟

Actriţa Anne Hathaway apela la veganism în perioada de pregătire a unor roluri importante. În etapa de pregătire pentru filmul „Interstellar‟, filmat în Islanda, a observat că începe să-şi piardă energia. „Pur și simplu nu m-am simțit bine‟, a declarat ea în anul 2014.

Pe când se afla la un restaurant din Reykjavík, împreună cu colegii ei, a decis să mănânce somon de la un pârâu pe care îl vedea din local. A doua zi, s-a simțit mai bine: „Creierul meu era ca un computer care repornește‟. De atunci, Hathaway mănâncă pește, lactate și carne de pasăre când are nevoie de un plus de energie.

Miley Cyrus a plâns când a fost nevoită să mănânce peşte

Unul dintre cei mai vocali vegani din lumea celebrităților, starul pop Miley Cyrus a povestit într-un podcast că a reintrodus peștele în dieta ei din cauza unor probleme de sănătate. „Am fost vegană foarte multă timp și a trebuit să introduc peștele în viața mea. Creierul meu nu funcționa corect‟, a explicat ea, adăugând că a plâns prima dată când a reintrodus carnea în alimentația ei.

„Cred că, la un moment dat, am fost malnutrită‟, a declarat Cyrus. Într-un interviu pentru emisiunea de radio „The Edge‟ a recunoscut că n-a fost o decizie ușor de luat, mai ales după ce a promovat efectele benefice ale stilului de viață vegan: „Atunci când devii imaginea a ceva, simţi o presiune foarte mare asupra ta‟.

Vezi și: Au ales să nu mai mănânce nimic de origine animală şi ce le-a determinat s-o facă?

Ellen DeGeneres n-a putut ţine dieta nici zece ani

Fosta gazdă de televiziune Ellen DeGeneres a devenit vegană în anul 2008, după ce a vizionat documentarul „Earthlings‟, despre drepturile animalelor. Peste zece ani, într-un film special pentru Netflix, numit „Relatable‟, a recunoscut că mai mănâncă şi carne uneori: „În ultimii ani, fără un motiv real, am început să mănânc din când în când o bucată de pește‟.

Citește și: Minunat de gustoasă! Reţetă raw vegană pentru lasagna

Ea a adăugat că era deschisă oricum și către alte produse de origine animală, dar numai din surse cunoscute: „Voi mânca ouă de la găini de curte, care se plimbă și sunt fericite‟.

FOTO: Profimedia



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg