Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat fotografiate

8 mira si ruby in vacanta grecia jpg jpeg

După ce s-au bucurat de lansarea unor piese cu vibe de vară, Mira şi Ruby şi-au luat o binemeritată vacanţă. Tinerele interprete au ales ca destinaţie insula Thassos din Grecia.

Mira (25 de ani) şi Ruby (31 de ani) sunt printre cele mai în vogă artiste din România. Pe reţelele sociale au mii de admiratori, care aşteaptă cu nerăbdare noutăţi din viaţa lor. Recent, ele au postat poze din vacanţă, în costume de baie, spre încântarea fanilor.

        View this post on Instagram                   Pe la mare... pe la ☀️ A post shared by MIRA #divina (@mira) on Aug 3, 2020 at 2:32am PDT

stanga
dreapta
1 cantareata mira costum de baie jpg jpeg
2 mira in grecia jpg jpeg
3 mira la plaja jpg jpeg
4 ruby vacanta in grecia jpg jpeg
5 mira hidrobicicleta grecia jpg jpeg
6 ruby poze sexy vacanta grecia jpg jpeg
7 ruby si mira vacanta in grecia jpg jpeg

Pe la mare... pe la ☀️

A post shared by MIRA #divina (@mira) on

Mai citeşte şi: Dana Săvuică în ipostaze incendiare. A pozat topless pe malul unui lac

        View this post on Instagram                   Instagram VS Realitate ✌🏾️😽 #bunasuntruby 🖖🏾👸🏾 @helloholidays.ro #heyprincess A post shared by RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) on Aug 2, 2020 at 9:17am PDT

Instagram VS Realitate ✌🏾️😽 #bunasuntruby 🖖🏾👸🏾 @helloholidays.ro #heyprincess

A post shared by RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) on

Vedetele s-au distrat de minune în compania prietenilor: au închiriat hidrobiciclete pentru o plimbare pe mare, s-au delectat cu mâncăruri specifice greceşti, s-au bronzat şi au făcut poze incendiare la plajă (vezi mai multe în galeria foto). 

La mijlocul lunii trecute, Ruby a lansat alături de SHIFT „Limonada”, un single fresh, potrivit zilelor în care „soarele topeşte strada”.

Mira, la rândul ei, a lansat acum o săptămână, împreună cu Lino Golden, piesa ,,Maracas”, cu influenţe trap şi latino. Însă cea mai nouă piesă a ei este o reinterpretare a hitului ,,Dragostea din tei” al fostei trupe O-Zone.

Sursa foto: Instagram/@rubyishot, @mira