Motivul uimitor pentru care Shakira nu s-a măritat niciodată cu tatăl copiilor ei: "Căsătoria mă sperie"

1 shakira1 jpg jpeg

Sunt împreună de aproape un deceniu, încă din 2010, au doi copii şi formează unul dintre cele mai iubite şi apreciate cupluri din întreaga lume. Chiar şi aşa, Shakira şi Pique, căci despre ei este vorba, nu şi-au pus niciodată problema căsătoriei. Care este motivul pentru care cântăreaţa de renume mondial nu a îmbrăcat rochia de mireasă?

Prezentă la un eveniment, Shakira a oferit un interviu sincer despre relaţia pe care o are cu tatăl celor doi băieţi ai săi şi a mărturisit că o sperie căsătoria. 

Citeşte şi: Secretul siluetei Irina Shayk. Cum a reuşit să slăbească spectaculos după naştere: ”Nu mă feresc de burgeri”

"Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe o soţie, ci mai degrabă ca pe o iubită. Este ca fructul interzis, prefer să-l menţin mereu atent şi să creadă că totul este posibil, depinde de comportamentul său", a spus râzând Shakira, în faţa privirilor atente ale lui Pique, care s-a molipsit şi el de această veselie.

Relaţia dintre Shakira şi Pique a început în anul 2010, în timpul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, notează Agerpres. De atunci au devenit unul din cuplurile cele mai stabile, deşi au mărturisit că au trecut prin multe momente dificile.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, adevărul despre căsnicia cu Virgil Şteblea: ”Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soţului meu”

Artista a avut probleme cu fiscul şi a trecut printr-o operaţie la corzile vocale. A fost momentul în care Pique i-a mărturisit că "nu vrea să-şi petreacă viaţa alături de o femeie plină de amărăciune", a povestit ea.



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg