Motivul uimitor pentru care Shakira nu s-a măritat niciodată cu tatăl copiilor ei: "Căsătoria mă sperie"

1 shakira1 jpg jpeg

Sunt împreună de aproape un deceniu, încă din 2010, au doi copii şi formează unul dintre cele mai iubite şi apreciate cupluri din întreaga lume. Chiar şi aşa, Shakira şi Pique, căci despre ei este vorba, nu şi-au pus niciodată problema căsătoriei. Care este motivul pentru care cântăreaţa de renume mondial nu a îmbrăcat rochia de mireasă?

Prezentă la un eveniment, Shakira a oferit un interviu sincer despre relaţia pe care o are cu tatăl celor doi băieţi ai săi şi a mărturisit că o sperie căsătoria. 

Citeşte şi: Secretul siluetei Irina Shayk. Cum a reuşit să slăbească spectaculos după naştere: ”Nu mă feresc de burgeri”

"Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe o soţie, ci mai degrabă ca pe o iubită. Este ca fructul interzis, prefer să-l menţin mereu atent şi să creadă că totul este posibil, depinde de comportamentul său", a spus râzând Shakira, în faţa privirilor atente ale lui Pique, care s-a molipsit şi el de această veselie.

Relaţia dintre Shakira şi Pique a început în anul 2010, în timpul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, notează Agerpres. De atunci au devenit unul din cuplurile cele mai stabile, deşi au mărturisit că au trecut prin multe momente dificile.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, adevărul despre căsnicia cu Virgil Şteblea: ”Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soţului meu”

Artista a avut probleme cu fiscul şi a trecut printr-o operaţie la corzile vocale. A fost momentul în care Pique i-a mărturisit că "nu vrea să-şi petreacă viaţa alături de o femeie plină de amărăciune", a povestit ea.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg