Mucegaiul i-a îmbolnăvit pe membrii familiei lui Tori Spelling!

Vedeta din serialul „Beverly Hills, 90210” și-a dus copiii la spital de urgență, în cursul zilei de miercuri, după ce-a aflat că întreaga familie a fost expusă, luni întregi, la un „mucegai extrem”.  

image

Actrița a dezvăluit că cei patru copii ai ei, care au între 6 și 16 ani, suferă de probleme de sănătate de luni întregi. Spelling a postat imagini pe pagina ei de Instagram cu copiii aflați la Camera de Gardă, unde își așteptau rândul să fie consultați de un medic. Una dintre fiicele ei stătea întinsă pe o masă de examinare și era acoperită cu un cearceaf, în timp ce alt copil aștepta cumințel cu un șervețel rece pe frunte, semn că avea febră destul de mare.  

„Iar am ajuns la Urgențe! Cu toții am fost bolnavi în continuu în ultimele luni. Eram bolnavi, apoi ne făceam bine, pentru ca să fim din nou bolnavi apoi”, a scris vedeta pe Instagram. „Mă gândeam că așa ceva e obișnuit atunci când ai copii mici la școală, pentru că ei aduc răcelile și bolile acasă. Dar, când ești mai bolnav acasă decât când mergeai la școală, am început să ne întrebăm ce se întâmplă, de fapt, cu noi?!”, a continuat actrița pe același ton vehement.

Tori a recunoscut că și-a dat seama că „altceva, ceva mai grav, se întâmpla cu noi” când și-a văzut copiii că petreceau zile în șir dormind în pat și spuneau că se simțeau amețiți atunci când se trezeau. În ultimele luni, copiii lui Tori Spelling au suferit de infecții respiratorii aproape constant, aveau simptome intense de alergie și le tot apăreau bubițe pe corp.

Fiul ei cel mare, Liam, de 16 ani, a fost diagnosticat cu streptococ auriu și avea febră 40 când l-a dus miercuri la doctor.  

Celebra mămică a spus că „lucrurile au început să aibă sens” după ce câțiva inspectori au descoperit o cantitate considerabilă de mucegai prin toată casa lui Tori și-a familiei sale. Actrița nu și-a dat seama de riscul la care s-au expus cu toții atunci când s-au mutat în clădirea considerată „un pericol pentru sănătate”.

„Acum știm că, atunci când această clădire a fost considerată un «pericol pentru sănătate», n-au fost numai niște cuvinte aruncate în vânt. Acum chiar înțelegem întreaga situație! E greu să iei pe sus o familie numeroasă, care se simte și rău și zace oată ziua în pat, ca s-o muți într-un loc mai sigur pentru ea. Dar vom elibera casa cât mai curând posibil!”, a scris Spelling.

image

Actrița din filmul „Scary Movie 2” a vorbit adesea despre vizitele dese la Camera de Gardă cu copiii ei. În decembrie anul trecut, ea și-a înștiințat fanii că fiul ei cel mic, Beau, de 6 ani, a lipsit vreo lună de la școală pentru că era tot timpul bolnav.

În ianuarie 2021, Tori a dezvăluit că fiica ei cea mare, Stella, de 14 ani, a fost internată în spital de două ori din cauza unui soi rar de migrenă cumplită, care ajunsese să-i afecteze nu numai stare, ci și vorbitul și mersul. Diagnosticul a fost pus la numai o lună după ce Spelling a făcut ulcer la ochi și-a fost nevoită să poarte plasture pe ochi.

Totuși bine că totul se termină cu bine! Acum, când s-a aflat cauza tuturor problemelor medicale ale familiei, Tori și ai ei își pot reveni la viața de dinainte de toate aceste îmbolnăviri nesfârșite!

foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg