Shannen Doherty a împlinit 52 de ani! Actrița continuă lupta cu cancerul terminal!

Vedeta serialului „ Beverly Hills, 90210” a sărbătorit viața cu câteva zile în urmă, când a împlinit 52 de ani și prietenii adevărați i-au fost alături.

image

Shannen a distribuit un filmuleț amuzant cu prietenii ei dansând pe melodia „We Are Family”, la petrecerea aniversară a vedetei, și a comentat clipul spunând – „Îi iubesc atât de mult!”. Ce-i drept, Doherty are nevoie de tot sprijinul din lume acum, când se luptă cu un diagnostic crunt, și e recunoascătoare că nu e singură în această perioadă complicată din viața ei.

Actrița de la Hollywood arată bine și e cât se poate de fericită alături de familia ei și prietenii apropiați, în cel mai recent filmuleț postat de ea pe Instagram stories. Vedeta din serialele „Beverly Hills, 90210” și „Charmed” a împlinit 52 de ani pe 12 aprilie și a sărbătorit momentul în cel mai frumos mod posibil – alături de cei dragi, distrânsu-se de minune pe hitul celor de la Sister Sledge.

Shannen este destul de activă pe rețelele sociale și postează adesea frânturi din viața ei de zi cu zi. Așadar, nu putea rada ziua ei de naștere, când actrița a fost înconjurată de cei care-o iubesc și o apreciază mai mult ca oricând.

Doherty se luptă de ceva timp cu cancerul la sân în stadiul 4, iar prietenii ei reușesc s-o facă să uite de tot coșmarul în care s-a trezit în momentul în care a primit cruntul diagnostic. Cu alte cuvinte, ei sunt „evadarea” ei, după cum singură recunoaște.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Shannen a primit niște urări speciale de la prietena ei de cursă lungă, actrița Sarah Michelle Gellar, care a ținut să marcheze momentul special postând mai multe imagini cu cele două amice. „Este ziua ta de naștere! În onoarea ta, public câteva imagini cu cele mai haioase momente ale noastre. Ai idee de unele noi?”, a scris Sarah în urmă cu câteva zile.

„Doherty se înconjoară cu oameni pe care-i iubește și își trăiește viața așa cum vrea să-și trăiască viața”, a dezvăluit un apropiat de-ai actriței pe site-ul her.womenworking.com. „Ne face să zâmbim în fiecare zi și oricine se află în prezența ei atât de luminoasă ar trebui să se considere un om norocos!”, a conchis apropiatul vedetei.   

Odată cu împlinirea unei noi vârste, mai multe celebrități de la Hollywood și-au dorit să-i transmită actriței suferinde cele mai frumoase urări. Astfel, colegul ei din serialul „Charmed”, Drew Fuller, a transmis un mesaj superb pe 12 aprilie. „Lupta pe care o duci și loialitatea de care dai dovadă mă inspiră nespus! La mulți ani, Shannen, te iubesc mult!”, a postat acesta pe Instagram. Iar Michael Coste, un director de la brandul de lux Hermes, i-a transmis și el cele mai bune urări.

Foto - ShutterstockRecente

horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Sylvester Stallone și fiicele lui sursa  Shutterstock jpg
Robbie Margot foto  Shutterstock jpg
cupluri celebre Shutterstock jpg
Brad Pitt Shutterstock jpg
caini inteligenti jpg
metabolism, energie jpg
suflet pereche jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck foto  Shuttestock jpg
Natalie Portman foto  Shutterstock jpg