Shannen Doherty a împlinit 52 de ani! Actrița continuă lupta cu cancerul terminal!

Vedeta serialului „ Beverly Hills, 90210” a sărbătorit viața cu câteva zile în urmă, când a împlinit 52 de ani și prietenii adevărați i-au fost alături.

image

Shannen a distribuit un filmuleț amuzant cu prietenii ei dansând pe melodia „We Are Family”, la petrecerea aniversară a vedetei, și a comentat clipul spunând – „Îi iubesc atât de mult!”. Ce-i drept, Doherty are nevoie de tot sprijinul din lume acum, când se luptă cu un diagnostic crunt, și e recunoascătoare că nu e singură în această perioadă complicată din viața ei.

Actrița de la Hollywood arată bine și e cât se poate de fericită alături de familia ei și prietenii apropiați, în cel mai recent filmuleț postat de ea pe Instagram stories. Vedeta din serialele „Beverly Hills, 90210” și „Charmed” a împlinit 52 de ani pe 12 aprilie și a sărbătorit momentul în cel mai frumos mod posibil – alături de cei dragi, distrânsu-se de minune pe hitul celor de la Sister Sledge.

Shannen este destul de activă pe rețelele sociale și postează adesea frânturi din viața ei de zi cu zi. Așadar, nu putea rada ziua ei de naștere, când actrița a fost înconjurată de cei care-o iubesc și o apreciază mai mult ca oricând.

Doherty se luptă de ceva timp cu cancerul la sân în stadiul 4, iar prietenii ei reușesc s-o facă să uite de tot coșmarul în care s-a trezit în momentul în care a primit cruntul diagnostic. Cu alte cuvinte, ei sunt „evadarea” ei, după cum singură recunoaște.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Shannen a primit niște urări speciale de la prietena ei de cursă lungă, actrița Sarah Michelle Gellar, care a ținut să marcheze momentul special postând mai multe imagini cu cele două amice. „Este ziua ta de naștere! În onoarea ta, public câteva imagini cu cele mai haioase momente ale noastre. Ai idee de unele noi?”, a scris Sarah în urmă cu câteva zile.

„Doherty se înconjoară cu oameni pe care-i iubește și își trăiește viața așa cum vrea să-și trăiască viața”, a dezvăluit un apropiat de-ai actriței pe site-ul her.womenworking.com. „Ne face să zâmbim în fiecare zi și oricine se află în prezența ei atât de luminoasă ar trebui să se considere un om norocos!”, a conchis apropiatul vedetei.   

Odată cu împlinirea unei noi vârste, mai multe celebrități de la Hollywood și-au dorit să-i transmită actriței suferinde cele mai frumoase urări. Astfel, colegul ei din serialul „Charmed”, Drew Fuller, a transmis un mesaj superb pe 12 aprilie. „Lupta pe care o duci și loialitatea de care dai dovadă mă inspiră nespus! La mulți ani, Shannen, te iubesc mult!”, a postat acesta pe Instagram. Iar Michael Coste, un director de la brandul de lux Hermes, i-a transmis și el cele mai bune urări.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg