„Munții Carpați din România au ceva aparte!” Ce star a spus asta la Festivalul de Film de la Veneția

Festivalul de Film din Veneția a avut în deschidere filmul unui mare regizor internațional, care are numai cuvinte frumoase de spus despre țara noastră. Despre cine e vorba?

image

Filmul „ Beetlejuice Beetlejuice” va avea premiera pe 6 septembrie, însă, până atunci, a fost difuzat în deschiderea Festivalului de Film din Veneția, pe 28 august, spre încântarea fanilor regizorului Tim Burton.

Marele regizor a susținut o conferință de presă cu această ocazie, în care n-a uitat să menționeze și România. Alberto Barbera, directorul Festivalului de Film de la Veneția, și-a explicat decizia de-a deschide evenimentul cu filmul „Beetlejuice Beetlejuice” pentru simplul fapt că reprezintă „întoarcerea mult așteptată a uneia dintre cele mai cunoscute personaje ale lui Tim Burton”.

Regizorul Tim Burton a dezvăluit că lua în calcul retragerea din cinematografie după eșecul filmului Disney, „Dumbo”, însă s-a răzgândit după succesul avut cu „Wednesday”, lansat anul trecut și filmat în România.

„În ultimii ani, am fost atât de dezamăgit de industria cinematografică… Și mi-am dat seama că, dacă mai vreau să mai fac ceva, trebuie s-o fac din toată inima”, a dezvăluit Burton.

„Vorbeam cu Winona și cu Michael la fiecare câțiva ani, țineam legătura pentru a începe filmările pentru Beetlejuice, însă adevărul e că m-am învigorat făcând filmul «Wednesday». Simplul fapt că te aflii în Munții Carpați din România și mergi prin ei… are un efect major asupra omului!”, a ținut regizorul să precizeze.

Tim Burton  foto   Shutterstock jpg

Tim a recunoscut că n-a urmărit filmul original înainte de-a se apuca de urmarea lui, dar, cu toate astea, a încercat să păstreze aceleași valori care l-au făcut cunoscut pe regizor în întreaga lume și care i-au avut succesul.

În ceea ce privește filmul care l-a revigorat pe regizor și care are în prim plan familia Adams, „Wednesday”, acesta a înregistrat un succes major anul trecut, numărându-se printre cele mai urmărite producții din 2023 pe Netflix. Rămâne de văzut dacă „Beetlejuice Beetlejuice” va egala cifrele fenomenale ale producției filmate în munții Carpați din România.

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg