N-a dormit o săptămână când fiul ei era bolnav. Cum i-a schimbat maternitatea viața Oliviei Munn

Olivia Munn și John Mulaney și-au oficializat idila în 2021 și, în același an, au devenit părinți. Iar fiul actriței i-a schimbat viața vedetei cum nici ea nu credea posibil…

image

Olivia și John și-au confirmat relația și, la scurt timp după aceea, au anunțat sarcina lui Munn. Iar maternitatea n-a avut doar efecte minunate asupra actriței care nu a arătat niciodată interes pentru maternitate. În același timp, Mulaney spunea și el sus și tare că nu-și dorește copii. Însă au avut parte de surpriza vieții lor când Malcolm Mulaney a venit pe lume, în noiembrie 2021.

Pentru a face față responsabilităților părintești, cei doi amorezi s-au mutat împreună și acum își cresc fiul cum consideră ei potrivit. Cu toate că fac o echipă bună împreună, Olivia a simțit din plin presiunea atunci când băiețelul ei s-a îmbolnăvit, în vara anului 2022.

Acum doi ani aproape s-as îmbolnăvit micuțul Malcolm pentru prima dată, iar mămica lui faimoasă n-a putut să pună geană pete geană cât s-a simțit copilul ei rău. Adică aproape o săptămână a rezistat Olivia Munn fără să doarmă.

„Olivia și John s-au apropiat extrem de mult de când sunt părinți”, a dezvăluit o sursă pentru E! News. „Sunt foarte implicați în relația lor de cuplu și creșterii micuțului lor copil. Olivia adoră să-l vadă pe John în calitate de tătic și el o ajută mult pe Munn în toate responsabilitățile părintești. Pentru Olivia, relația ei actuală și maternitatea au fost o mare schimbare față de stilul de viață pe care îl avea înainte”, a conchis acesta.

image

Olivia Munn a recunoscut recent că a fost diagnosticată cu cancer la sân anul trecut și că a făcut mastectomie în urma diagnosticului primit. În tot calvarul îndurat, actrița a fost extrem de recunoscătoare că l-a avut alături pe tatăl copilului ei, care-i adusese la spital o poză cu fiul lor pentru ca Olivia să-l vadă mereu pe Malcolm și să lupte împotriva bolii pentru el.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg