Nașterea i-a fost aproape fatală! Frank Sinatra, traumatizat pe viață din prima zi

Nașterea din 1915 a lui Frank Sinatra a avut multe complicații și era cât pe ce să se încheie într-o tragedie. Cine l-a salvat pe marele artist?

image

Starul muzical a avut o naștere extrem de complicată. Frank părea că s-a năascut mort, pentru că nu respira, și prezenta numeroase cicatrici pe față din cauza simplului fapt că... s-a născut. Confirm site-ului său, Sinatra „a intrat în această lume luptând pentru viața sa... și a câștigat”.

Născut pe 12 decembrie 1915, Frank a cântărit 6,12kg!! După cum era de așteptat, medicul care l-a adus pe lume pe Frank s-a chinuit să-l scoată pe făt din pântecele mamei, la asemenea greutate, și a fost nevoit să folosească forcepsul pentru a reuși.

Deloc surprinzător, folosirea forcepsului i-a cauzat copilului răni pe obraz, gât și ureche. Doctorul trăsese de ele și le-a rupt. Mai mult, în încercarea sa de a-l aduce pe lume pe copil, i-a străpuns și timpanul. De fapt, tot ce voia era să scoată copilul din burta mamei, mort sau viu, ca să nu-I pună viața în pericol mamei sale.

După asemenea naștere traumatizantă, Frank Sinatra a rămas cu o cicatrice imensă pe obraz pe care a tot încercat-o s-o ascundă cu mult machiaj de-a lungul întregii sale vieți. Evident, nu suporta să fie fotografiat din acel unghi, pentru a nu se vedea cicatricea, dar asta era un mic sacrificiu pe care marele artist l-a făcut toată viața sa.

După ce s-a chinuit să scoată copilul din pântecele mamei, medicul s-a întors spre mamă și a încercat s-o facă să se simtă mai bine după asemenea experiență cruntă. Era convins că fătul nu supraviețuise din moment ce văzuse că se oprise din respirat. Însă bunica lui Frank, prezentă la nașterea nepotului ei, a sărit în ajutorul acestuia.

Moașă ca meserie, bunica lui Sinatra a preluat frâiele nașterii dificile. A luat nou-născutul și l-a pus sub apă rece, l-a plesnit până a început să respire și s-a pus pe plâns. Dacă bunica lui nu ar fi intervenit la naștere, Frank Sinatra n-ar fi existat niciodată. Ce pierdere ar fi fost, nu-i așa?

foto - Shutterstock



Recente

Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg