Natalie Portman și-a distrus relația cu tatăl ei din cauza unui film!

Filmul „Black Swan‟ i-a cimentat statutul de superstar la Hollywood și i-a adus un Oscar, însă, în același timp, i-a distrus relația cu familia ei.

image

Portman s-a născut în Ierusalim, într-o familie consersatoare și religioasă de evrei. Tatăl ei, Avner Hershlag, este un medic specializat în proceduri de fertilitate, iar mama ei, Shelley Stevens, e profesoară. Actrița a refuzat, de multe ori, roluri în filme din respect pentru părinții ei. Totuși, când i s-a propus „Black Swan‟, n-a vrut să rateze șansa de-a demonstra de ce e în stare în fața camerei. Și asta în ciuda faptului că tatăl ei n-a fost de acord să joace asemenea rol.

Filmul regizat de Darren Aronofsky a fost un succes comercial, fiind realizat cu 13 milioane de dolari și aducând la box office nu mai puțin de 329 de milioane de dolari.

Citește și Natalie Portman poartă haine la mâna a doua! A renunțat la piele acum 20 de ani

În film, Natalie a avut o scenă de sex cu Mila Kunis, lucru pe care actrița îl detesta. Însă n-a avut încotro și-a respectat scenariul. „Cred că e mai bine să faci astfel de scene cu cineva necunoscut, dar, până la urmă, a fost minunat să ai o prietenă alături de tine, cu care să poți râde și face glume, pentru a trece mai ușor peste situația delicată‟, a dezvăluit Natalie Portman.

Filmul „Lebăda neagră‟ a primit critici de tot felul, însă cea mai mare critică a venit din partea tatălui vedetei de la Hollywood care n-a văzut cu ochi buni faptul că fiica lui juca rolul balerinei lesbiene Nina Sayers. De fapt, nici n-a mai vorbit cu fiica lui, de supărat ce era.

„Natalie e o persoană discretă și plină de demnitate și e adesea influențată de aprobarea tatălui ei. În acest caz, n-a vrut să refuze rolul chiar dacă știa că-l va supăra pe tatăl ei‟, a dezvăluit o sursă pentru presa americană. „El o percepe și acum ca pe fiica lui și consideră că asemenea expunere din partea ei e degradantă‟, a conchis apropiatul.

Vezi și Natalie Portman, abordată într-o pizzerie. Cum au fost descoperite vedetele de la Hollywood

Un lucru bun legat de film – altul decât Oscarul câștigat – e că actrița l-a cunoscut pe soțul ei, dansatorul francez Benjamin Millepied, în timpul filmărilor. Cei doi amorezi și-au anunțat logodna la scurt timp după ce s-au cunoscut și apoi a venit pe lume primul lor copil, Aleph. Vestea că familia lor se extinde l-a mai îmbunat pe tatăl actriței. „Suntem foarte încântați pentru Natalie și Ben și fericiți că vom avea un copil în familie‟, a declarat părintele vedetei.

image

Millepied (46 de ani) și Portman s-au căsătorit în 2012, în cadrul unei ceremonii nupțiale discrete, organizate în California, și și-au mărit familia în 2017, când a venit pe lume fiica lor, Amalia. Din păcate, căsnicia lor trece prin momente dificile, cei doi soții aflându-se acum în pragul divorțului din cauza infidelității soțului actriței.

@shutterstock



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg