O mai țineți minte pe Kim Wilde? Crede în OZN-uri acum!

Senzația pop a anilor ’80 are 62 de ani acum și convingeri ferme că nu suntem singuri în Univers. Mai mult, pretinde că are dovezi că OZN-urile există!

image

Kim Wilde a încântat generația părinților noștri sau chiar a noastră cu melodii care au rămas în memoria colectivă și-n ziua de azi. Cântăreața ne-a cucerit cu vocea ei, prezența scenică, dar și cu fizicul ei extrem de plăcut. Iar, la peste 60 de ani, și-a păstrat o bună parte din frumusețea care a făcut-o faimoasă acum câteva decenii bune.

Dar vedeta de altădată n-a ținut recent prima pagină a tabloidelor de peste graniță cu atuurile ei fizice, ci prin declarațiile uluitoare făcute. Ea e de părere că șendința de zilele trecute din Congresul american este confirmarea de care a avut nevoie ca să-și facă și ea auzită vocea.

Mare susținătoare a extratereștrilor, Kim Wilde s-a bucurat că și alții au recunoscut că s-au înregistrat diverse obiecte neidentificate pe cer până acum. Odată discutat acest subiect delicat în congresul american, cântăreața speră să fie de-acum tratat mai serios.     

Interpreta unor hit-uri precum „Kids In America” și „You Came” susține de mult timp că există extratereștri. Dar acum, după ce trei martori au venit cu dovezi clare în guvernul american în acest sens, cântăreața e tot mai încrezătoare în propriile experiențe și convingeri.

Kim a stat de vorbă cu cei de la BBC și-a declarat următoarele: „Acei oameni, care au luat cuvântul în guvernul american, fac parte din echipele militare de elită și au o experiență impresionantă. Așa că nu mai sunt acum decât vorbele unei căntărețe pop din anii ’80, care o fi văzut sau n-o fi văzut ceva concret în curtea ei…”.

Wilde a povestit despre incidentul din 2009 la care a fost martoră: „Am văzut un nor extrem de luminos. Eu privesc adesea luna și vă spun sincer că nu era luna. Acest obiect s-a mișcat pe cer în zig-zag și, privindu-l, aveam senzația că era extrem de mare. Am simțit atunci că aveam o revelație. L-am privit minute întregi, după care a dispărut pur și simplu”.

O altă „întâlnire” a lui Kim cu extratereștri a avut loc în 2015, chiar a doua zi după ce a murit Michael Jackson. „Eu mă simt conectată la Univers, în mod normal, și am imaginație, speranță, cred în minuni”, a ținut să precizeze vedeta pop, care, în 2018, și-a exprimat chiar teama de-a fi, într-o bună zi, răpită de extratereștri: „Erau niște lumini chiar deasupra norilor, care se mișcau înainte și înapoi într-un mod complet ciudat. Mai multă lume le-a văzut, știrea a ajuns chiar și în presa locală. Mi-e teamă ca nu cumva să se întoarcă și să mă răpească”, a adăugat ea.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg