Nici vedetele nu sunt perfecte! Raluka, afectată de problemele cu acneea: „Ajungi destul de uşor la depresie‟

2 raluka 2 jpg jpeg

Imaginea contează enorm pentru vedete, iar Raluka ştie perfect acest lucru! Însă, ca toţi oamenii de rând, cântăreaţa are zile minunate şi perioade în care şi-ar dori să nu dea ochii cu nimeni. Şi motivul pentru care s-a izolat adesea şi n-a vrut să iasă în spaţiul public au fost chiar imperfecţiunile de pe chipul ei. Raluka a vorbit, cu sinceritate şi emoţie, despre tenul ei acneic, într-un interviu acordat recent.

„Am avut şi momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieşit întotdeauna”, a început să povestească Raluka despre problemele ei acneice. Cum a reuşit să treacă peste complexul de inferioritate dat de acnee?

„Când te confrunţi cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de uşor la depresie. Pentru că alergi la toţi doctorii şi iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile, în care mă izolam până se mai remediau problemele. Şi perioade în care mă resemnam cu ideea că aşa voi fi toată viaţa. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Şi să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările”, a povestit artista pentru ego.ro.

stanga
dreapta
3 raluka 1 jpg jpeg
4 raluka jpg jpeg
2 raluka 2 jpg jpeg

Din cauza expunerii constante, Raluka se confruntă, de multe ori, cu reacţiile acide ale fanilor ei, care nu scapă din vedere imperfecţiunile vedetei. „Din păcate, bullyingul nu ocoleşte pe nimeni, indiferent de statut, rasă, meserie şi aşa mai departe. De foarte multe ori oamenii care fac asta o fac dintr-o nevoie de comparaţie. Aşa că am învăţat să nu mai iau în seamă. Şi îi sfătuiesc pe toţi să înţeleagă că atunci când nu stai să critici pe toată lumea, viaţa ta devine mai uşoară şi mai frumoasă”, spune cea care a descoperit metoda perfecta de-a se deconecta în momentele tensionate şi a-şi concentra atenţia pe altceva decât comentariile negative pe care le primeşte câteodată.

„După muzică, a doua mea dragoste este sportul. Când filmam pentru SuperStar România, nu puteam merge la sală sau în parc, mai ales când aveam zilele de filmare legate. Îţi dai seama, stăteam pe platou de dimineaţa până seara târziu şi a doua zi o luam de la capăt. În pauzele dintre filmări, evident că nu am sărit peste antrenamente. Iar sesiunile de alergat de la 3 dimineaţa le-am mutat la amiază, spre seară chiar. Cum pot, dau măcar o tură de parc”, declară Raluka.

În momentul de faţă, Raluka nu este implicată într-o relaţie sentimentală, iar acest lucru n-o deranjează nici pe ea, nici pe familia ei, care nu insistă cu întrebări legate de viaţa ei amoroasă: „Nu am simţit presiunea asta, iar familia mea şi chiar şi prietenii mei mă cunosc şi ştiu că atunci când va fi momentul o voi face. Nu avem genul ăsta de discuţii, în general. Nu pune nimeni presiune pe nimeni (râde)”.

Foto - InstagramRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg