Nicki Minaj dezvăluie: „Mi-a fost frică de sex. Credeam că voi ajunge în iad‟

Nicki Minaj vorbește deschis, atât în versurile pieselor sale, cât și în interviuri, despre sexualitate, însă acest lucru nu a fost mereu atât de simplu pentru ea. Vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cândva cu frica de a face sex!  

image

În mod cert, cântăreața Nicki Minaj și-a creionat o imagine a femeii excentrice! Nu de puține ori, artista a renunțat la inhibiții și s-a lăsat filmată în ipostaze indecente, imagini pe care le-a prezentat în videoclipurile sale sau pe conturile personale de socializare. 

Chiar dacă ai putea crede că Nicki Minaj a avut dintotdeauna o sexualitate dezvoltată, ei bine, artista nu a fost mereu deschisă asupra acestui subiect. Din contră! Vedeta s-a confruntat, la un moment dat, cu o frică de sex, numită și „erotofobie‟. 

Nicki Minaj: „Să faci sex înainte de căsătorie este un lucru rău‟

Cântăreața Nicki Minaj, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru „ShowbizSpy‟ că i-a fost frică să facă sex în tinerețe, deoarece credea că va ajunge în iad:

„În trecut, am fost învățată că este un lucru rău să faci sex înainte de căsătorie. Așa că, eu am crezut că dacă voi face sex, o să merg în iad.‟

Citește și acest articol: Tracy Chapman nu se înțelege deloc cu Nicki Minaj

Prin urmare, prima sa experiență sexuală nu a fost una plăcută pentru artistă, deoarece a crezut că va avea consecințe negative:

„Când am făcut-o, nu m-am simțit bine. Ani de zile am încercat să mă simt confortabil, să încerc să-mi spun: ok, nu mă voi duce în iad pentru asta‟, a povestit artista.

Nicki Minaj, copilărie cu un tată abuziv 

Tot în același interviu, Nicki Minaj a dezvăluit că nu a avut o copilărie ușoară, deoarece a suferit mult din cauza tatălui ei: „Mama l-a părăsit pe tatăl meu de multe ori. De fiecare dată se întorcea la el. Odată a scos-o pe mama din mașină și a târât-o două străzi. Ea plângea, ne pândea noaptea‟, a continuat cântăreața. 

Recent, Nicki Minaj a dezamăgit publicul din România, cântăreața fiind așteptată de zeci de mii de fani la un festival din Capitală. Cap de afiș, artista a anunțat, cu mai puțin de 3 ore înainte să urce pe scenă, că nu mai vine în București printr-o postare pe X (fosul Twitter), deoarece se teme de protestele din România.  

Sursă foto/video: Instagram @nickiminaj