Ce notă îi dă Cher lui Tom Cruise pentru performanțele lui în pat

„Zeița muzicii pop” a avut o relație intimă cu starul din „Top Gun” și n-a ezitat să vorbească despre ea în public. Ce-a dezvăluit cântăreața?

Cher  foto   Shutterstock jpg

Cher a fost căsătorită de două ori, cu Sonny Bono și Gregg Allman, iar printre iubiții ei s-au numărat rockerul Tommy Lee, chitaristul Richie Sambora, cântărețul Michael Bolton, muzicianul Eric Clapton și rockerul Gene Simmons.

În ceea ce privește Hollywoodul, vedeta a făcut destule conexiuni și acolo, dezvoltând relații apropiate cu actorii Warren Beatty, Paul Michael Glaser, Eric Stolz și Val Kilmer. Iar despre Kilmer, Cher n-a avut decât cuvinte de laudă, pe care le-a declarat în The Daily Mail: „Când ne sărutam, aveam impresia că o să-mi explodeze capul”. Ce-a avut de spus oare despre iubitul Tom Cruise?

Într-un interviu din 2010, Cher a recunoscut că era cât pe ce să se culce cu Elvis Presley, dar a refuzat invitația lui în oraș, după care ea a regretat amarnic. Totuși pe Tom Cruise nu l-a refuzat...

Cele două vedete au făcut cunoștință la nunta Madonnei cu Sean Penn, în 1985, după care Cher și Tom s-au revăzut la un eveniment la Casa Albă destinat dislexicilor. „Am ieșit împreună în oraș mult mai târziu, dar cu siguranță că a existat o atracție mare între noi”, a conchis diva.

În mai 2008, Cher i-a spus lui Oprah Winfrey că ea și actorul au avut mai mult decât o aventură de-o noapte împreună. „Locuiam în apartamentul lui. Eram nebună după el! Era minunat! Timid și fără bani...”, a dezvăluit cântăreața.

În februarie 2008, artista a ținut să adauge că Tom era „cel mai adorabil om posibil”, după care, în 2013, a spus și ceea ce păstrase până atunci secret.

În timpul emisiunii „Watch What Happens Live”, moderatorul Cohen a întrebat-o pe Cher cât de bun e Tom Cruise în pat. Mai exact, dacă se numără cumva printre cei mai buni iubiți ai ei, dacă ar fi să facă ea vreo listă. Fără să ezite prea mult, Cher i-a dat o notă destul de bună pentru prestațiile lui amoroase și l-a inclus în clasamentul celor mai pricepuți iubiți pe care i-a avut vreodată.

Cher casa de vânzare, cameră a perucilor  sursa   Instagram jpg

„Se numără printre cei mai buni cinci iubiți ai mei. Să știți că n-am o listă lungă cu iubiți pricepuți, dar e o listă destul de bună, vă spun”, a mărturisit diva de la Hollywood. Cu asemenea atracție între ei, te și întrebi cum de s-au despărțit în 1985. Se pare că programul lor aglomerat nu le-a permis alte întâlniri amoroase reușite. Păcat!

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg