De ce și-a renegat Pierce Brosnan fiul. Pentru că e adoptat?

Christopher Brosnan a fost zărit recent în public după aproape 20 de ani de când faimosul lui tată, Pierce Brosnan, l-a renegat. Ce s-a întâmplat între cei doi?

image

Christopher, de 51 de ani, a lucrat ca asistent de regie la filmele tatălui său,  „Tomorrow Never Dies” (1997), „The World Is Not Enough” (1999) și „Robinson Crusoe” (1997), însă nu se mai ocupă de cariera promițătoare pe care o avea cu câțiva ani buni în urmă.  Fiul actorului a fost fotografiat, zilele trecute, ieșind dintr-un magazin alimentar din Londra și părea îmbătrânit și buhăit la față.

Părinții biologici ai lui Christopher sunt fosta soție a vedetei de la Hollywood, Cassandra Harris, și fostul ei soț, Dermot Harris. Actorul de 71 de ani i-a adoptat atât pe Christopher, cât și pe regretata lui soră, Charlotte Brosnan, după ce Dermot a murit în 1986. La acea vreme, vedeta care l-a interpretat pe James Bond era însurat cu Cassandra, însă și ea a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul ovarian, în 1991.

Faimosul star irlandez s-a însurat cu actuala lui soție, Keely Shaye Brosnan, în 2001, și cei doi soți au împreună doi copii, pe Dylan, de 27 de ani, și Paris, de 23 de ani. Pierce Brosnan are o relație minunată cu fiii lui cei mici, însă s-a distanțat complet de fiul lui adoptiv (foto jos). De ce oare?

image

Tatăl și fiul adoptiv nu mai țin legătura din cauza dependenței lui Christopher de droguri. El a făcut de mai multe ori supradoze de droguri și a avut de-a face adesea cu poliția din cauza comportamentului său alterat de consumul de substanțe interzise.

„Christopher e încă extrem de pierdut. Șocant, dar asta e realitatea. Știu unde este, dar are o viață extrem de grea”, a dezvăluit actorul în interviul Playboy din 2005. „Nu pot decât să am credința că se putea recupera cândva. I-a provocat pe toți din familie, însă cel mai mult își pune singur piedici lui însuși. Știe cum poate scăpa de toate acestea. Însă nu-și dorește asta”, a conchis faimosul tată.

foto - Shutterstock



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg