Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Apropiaţii săi au dat o veste extraordinară

1 michael schumacher jpg jpeg

Deşi familia campionului de Formula 1 a încercat să ţină ascunsă starea de sănătate a acestuia, se pare că există semne de îmbunătăţire şi sunt speranţe că acesta va fi putea văzut de întreaga lumea, din nou.

Veştile bune vin tocmai de la Jean Todt, fost director la Ferrari în perioada în care Michael Schumacher încă se afla în cele mai mari competiţii de Forumula 1. Jean Todt a fost să-l viziteze pe fostul campion şi, ulterior, a făcut declaraţii publice despre starea de sănătate a acestuia.

„L-am văzut săptămâna trecută. Luptă în continuare. Sper că lumea va putea să îl vadă din nou. El şi familia lui muncesc acum pentru a realiza acest lucru”, a spus Jean Todt, conform Daily Mail.

Au trecut aproape 7 ani de când Michael Schumacher a fost victima unui teribil accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. De atunci, familia s-a luptat să îl ţină în viaţă pe fostul campion, iniţial intrând în comă din cauza traumatismului cranian sever şi hemoragiei cerebrale suferite. Ulterior, fostul campion a fost externat, iar de atunci se află în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, sub supraveghere medicală.

Familia a fost rezervată în declaraţii de-a lungul anilor, însă faptul că poate fi vizitat şi faptul că Jean Todt a dezvăluit informaţii despre acesta, pot fi semne că Michael Schumacher se reface şi că este mult mai bine.

Sursa foto: Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg