Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Apropiaţii săi au dat o veste extraordinară

1 michael schumacher jpg jpeg

Deşi familia campionului de Formula 1 a încercat să ţină ascunsă starea de sănătate a acestuia, se pare că există semne de îmbunătăţire şi sunt speranţe că acesta va fi putea văzut de întreaga lumea, din nou.

Veştile bune vin tocmai de la Jean Todt, fost director la Ferrari în perioada în care Michael Schumacher încă se afla în cele mai mari competiţii de Forumula 1. Jean Todt a fost să-l viziteze pe fostul campion şi, ulterior, a făcut declaraţii publice despre starea de sănătate a acestuia.

„L-am văzut săptămâna trecută. Luptă în continuare. Sper că lumea va putea să îl vadă din nou. El şi familia lui muncesc acum pentru a realiza acest lucru”, a spus Jean Todt, conform Daily Mail.

Au trecut aproape 7 ani de când Michael Schumacher a fost victima unui teribil accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. De atunci, familia s-a luptat să îl ţină în viaţă pe fostul campion, iniţial intrând în comă din cauza traumatismului cranian sever şi hemoragiei cerebrale suferite. Ulterior, fostul campion a fost externat, iar de atunci se află în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, sub supraveghere medicală.

Familia a fost rezervată în declaraţii de-a lungul anilor, însă faptul că poate fi vizitat şi faptul că Jean Todt a dezvăluit informaţii despre acesta, pot fi semne că Michael Schumacher se reface şi că este mult mai bine.

Sursa foto: 



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg