Noi tendinţe în aranjarea părului

1 62331 original jpg jpeg

Primăvara este bine-venită o schimbare. Dacă te-ai hotărât să te tunzi sau vrei să încerci o nouă coafură, iată ce se mai poartă...

Bob cu onduleouri

Anul acesta,nu mai sunt la modă coafurile complicate,într-o formă bine definită,cu multe agrafe şi accesorii. În schimb,au câştigat tot mai mult teren buclele cu aspect natural,care par aranjate doar cu degetele şi care au un aer uşor neglijent. Aşa că,dacă ai părul mediu şi eşti tunsă pe rotund sau tip bob,nu-ţi îndrepta părul,ci pune-ţi câteva bigudiuri sau aranjează-l cu ondulatorul,apoi trece-ţi degetele prin el şi aplică puţin fixativ. De asemenea,îţi poţi face cărare pe o parte şi coafura este gata.

Joc de nuanţe 

Vrei să-ţi vopseşti părul? Ai grijă ce alegi,deoarece nu mai sunt în tendinţe culorile foarte închise (negru,şaten închis). De asemenea,nici culoarea bloc,adică aceeaşi nuanţă de păr de la rădăcini spre vârfuri,nu mai este la modă. „Se foloseşte motivul soft ombre:părul închis la rădăcină şi mai deschis,dar nu mai mult de 2-3 tonuri,pe lungimi (culorile se îmbină între ele). În plus,culoarea vedetă a acestui sezon este caramelul,de la cel mai închis,până la blond-caramel“,spune Lucian Busuioc,Top Artist Wella International.

Împletituri cu volum

Dacă te pregăteşti de o petrecere sau vrei să-ţi coafezi părul mai special decât de obicei,nu dai greş cu o împletitură. Ideea de bază este ca părul lung să fie cât mai lejer prins,astfel încât să pară natural,aproape dezordonat. Poţi opta pentru împletiturile franţuzeşti clasice,cele de tip bentiţă sau coroană,coadă de peşte sau în patru şuviţe. De asemenea,la mare căutare în acest sezon sunt coroniţele din flori,naturale sau artificiale,care sunt integrate în coafură şi se asortează cu ţinuta aleasă.     

Coafură în trepte

Părul foarte scurt,în nuanţe naturale,chiar foarte deschise,poate căpăta volum cu o tunsoare în scări. „Nu se mai poartă tunsorile fixe,orice formă are nevoie de mişcare. Oricând îţi poţi trece mâna prin păr fără ca el să se strice“,spune specialistul. După ce te speli pe cap,aplică un tratament sau o cremă pentru strălucire,apoi dă-i volum cu un uscător de păr. Şuviţele asimetrice întineresc şi nu sunt greu de îngrijit. De asemenea,în acest sezon se poartă în continuare bretoanele,de diferite lungimi.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg