„Nu intra în lift cu Placido Domingo!”. 20 de femei l-au acuzat de hărțuire sexuală!

O fi el unul dintre cei mai mari tenori din lume, dar, acum 20 de ani, când o cântăreață din Spania în începea colaborarea cu el, tânăra a primit un sfat care-a surprins-o – să nu intre niciodată în lift cu Placido Domingo!

image

Cu toate că s-a ferit cât a putut, tânăra cântăreață n-a scăpat de avansurile sexuale ale tenorului. Cel puțin asta a dezvăluit ea săptămâna trecută, într-o emisiune a postului TV spaniol La Sexta. La un moment dat, Domingo a sărutat-o pe gură fără ca ea să încurajeze în vreun fel asemenea comportament din partea lui.

Femeia respectivă a fost filmată astfel încât să nu-și dea seama nimeni cine este, pentru propria protecție. Doar trei dintre cele 20 de victime ale tenorului, care l-au acuzat pe Placido de agresiune sexuală din 2019 până acum, și-au dezvăluit identitatea. Ele au ales să-și păstreze anonimatul pentru că Domingo, care are acum 81 de ani, era o persoană extrem de influentă în operăa pentru a veni cineva care să-l învinuiască în acest fel.

Iar temerile acestor femei au fost îndreptățite, pentru că, chiar și la patru ani de când a fost acuzat pentru prima dată de agresiune sexuală, Placido Domingo n-a pățit nimic, nimeni nu l-a acuzat în mod oficial de așa ceva.

Unele dintre victimele lui l-au acuzat pe tenor că Placido Domingo le-a sărutat, le-a apucat fizic și le-a mângâiat fără voia lor, în timp ce altele au recunoscut că au ajuns în pat cu celebrul cântăreaț de operă din simplul motiv că le era teamă că le va distruge cariera dacă vor refuza avansurile lui.

Tenorul n-a recunoscut că ar fi făcut vreodată ceva rău, însă și-a cerut scuze. În ciuda celor două investigații oficiale, care au ajuns la concluzia că Domingo s-a purtat într-adevăr deplasat cu femeile, melomanii nu pot să-și închipuie că idolul lor ar putea fi capabil de așa ceva.

Chiar și-n ziua de azi, Placido poate vinde toate biletele la concertele sale internaționale. Până și Regina Sofia a Spaniei a participat la un spectacol de-al său anul trecut, în Madrid, cu toate că guvernul spaniol i-a interzis lui Placido Domingo să mai cânte pe scena teatrelor susținute financiar de bugetul primăriei.

Patricia Wulf, mezzo-soprana americană care a fost prima lui victimă care a devenit cunoscută, a declarat în cursul zilei de ieri, pentru Mail, că este șocată că Domingo continuă să fie primit cu urale la concerte când nu i se mai permite să colaboreze cu Opera Regală din Londra sau cu alte astfel de instituții din SUA.  

„Mi se pare dezgustător cum el încă susține concerte și neagă toată hărțuirea sexuală făcută. Să fim serioși, America l-a catalogat drept un agresor sexual. Ce Dumnezeului fac celelalte țări?!”, susține aceasta. „Mă bucur că altă femeie a spus adevărul. Credeți-mă că nu e deloc ușor să faci asta!”, a conchis Patricia.

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg