„Nu intra în lift cu Placido Domingo!”. 20 de femei l-au acuzat de hărțuire sexuală!

O fi el unul dintre cei mai mari tenori din lume, dar, acum 20 de ani, când o cântăreață din Spania în începea colaborarea cu el, tânăra a primit un sfat care-a surprins-o – să nu intre niciodată în lift cu Placido Domingo!

image

Cu toate că s-a ferit cât a putut, tânăra cântăreață n-a scăpat de avansurile sexuale ale tenorului. Cel puțin asta a dezvăluit ea săptămâna trecută, într-o emisiune a postului TV spaniol La Sexta. La un moment dat, Domingo a sărutat-o pe gură fără ca ea să încurajeze în vreun fel asemenea comportament din partea lui.

Femeia respectivă a fost filmată astfel încât să nu-și dea seama nimeni cine este, pentru propria protecție. Doar trei dintre cele 20 de victime ale tenorului, care l-au acuzat pe Placido de agresiune sexuală din 2019 până acum, și-au dezvăluit identitatea. Ele au ales să-și păstreze anonimatul pentru că Domingo, care are acum 81 de ani, era o persoană extrem de influentă în operăa pentru a veni cineva care să-l învinuiască în acest fel.

Iar temerile acestor femei au fost îndreptățite, pentru că, chiar și la patru ani de când a fost acuzat pentru prima dată de agresiune sexuală, Placido Domingo n-a pățit nimic, nimeni nu l-a acuzat în mod oficial de așa ceva.

Unele dintre victimele lui l-au acuzat pe tenor că Placido Domingo le-a sărutat, le-a apucat fizic și le-a mângâiat fără voia lor, în timp ce altele au recunoscut că au ajuns în pat cu celebrul cântăreaț de operă din simplul motiv că le era teamă că le va distruge cariera dacă vor refuza avansurile lui.

Tenorul n-a recunoscut că ar fi făcut vreodată ceva rău, însă și-a cerut scuze. În ciuda celor două investigații oficiale, care au ajuns la concluzia că Domingo s-a purtat într-adevăr deplasat cu femeile, melomanii nu pot să-și închipuie că idolul lor ar putea fi capabil de așa ceva.

Chiar și-n ziua de azi, Placido poate vinde toate biletele la concertele sale internaționale. Până și Regina Sofia a Spaniei a participat la un spectacol de-al său anul trecut, în Madrid, cu toate că guvernul spaniol i-a interzis lui Placido Domingo să mai cânte pe scena teatrelor susținute financiar de bugetul primăriei.

Patricia Wulf, mezzo-soprana americană care a fost prima lui victimă care a devenit cunoscută, a declarat în cursul zilei de ieri, pentru Mail, că este șocată că Domingo continuă să fie primit cu urale la concerte când nu i se mai permite să colaboreze cu Opera Regală din Londra sau cu alte astfel de instituții din SUA.  

„Mi se pare dezgustător cum el încă susține concerte și neagă toată hărțuirea sexuală făcută. Să fim serioși, America l-a catalogat drept un agresor sexual. Ce Dumnezeului fac celelalte țări?!”, susține aceasta. „Mă bucur că altă femeie a spus adevărul. Credeți-mă că nu e deloc ușor să faci asta!”, a conchis Patricia.

Foto - ShutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg