VIDEO „Privighetoarea‟ din buncăr. Ce s-a întâmplat cu Amelia, fetiţa de 7 ani care cânta în adăpostul din Kiev?

1 fetita jpg jpeg

O fetiţă de 7 ani ne-a topit inimile tuturor când a cântat “Let It Go”, din filmul de desen animat “Frozen”, într-un buncăr aglomerat din Kiev zilele trecute. Micuţa are o voce minunată, care i-a încântat atât pe cei de lângă ea, care au fugit de bombardamentele ruşilor, cât şi pe cei care au putut-o urmări de la distanţă, prin intermediul filmuleţului care a devenit viral pe internet.

Amelia Anisovych are numai 7 ani, dar o voce şi un farmec aparte, care au putut fi admirate în video-ul care a circulat săptămâna trecută pe Facebook. Aflată la adăpost de bombele ruşilor, fetiţa şi-a dorit să schimbe puţin atmosfera în buncărul din Kiev în care se afla alături de alte câteva sute de personae şi a început să cânte melodia ei preferată - „Let It Go‟ din filmul Disney „Frozen‟.

În timp ce o admiram pe micuţa cu voce minunată nu puteam să nu ne întrebăm ce s-a întâmplat cu bietul copil în vreme de război. Ei bine, am aflat răspunsul de la Daily Mail, care a făcut astăzi aun update cu privire la micuţa „privighetoare‟ din buncăr.  

Momentul artistic a fost pe placul tuturor, chiar şi al cântăreţei originale, care a făcut cunoscută melodia “Let It Go”, Idina Menzel, şi al compozitorului hitului Disney, Kristen Anderson-Lopez. Însă multă lume a urmărit clipul de pe Facebook cu sufletul la gură, întrebându-se dacă fetiţa nu va deveni şi ea o altă victimă a războiului. Din fericire, nu s-a întâmplat asta!

După şase zile de stat adăpostită în buncărul din Kiev, supravieţuind aproape fără mâncare şi apă, Amalia a încheiat cele două zile de mers pe jos până la graniţa cu Polonia, iar acum locuieşte în siguranţă cu bunica ei. Fetiţa a fost însoţită, în drumul ei istovitor, de fratele ei de 15 ani Misha, în timp ce mama ei, Lilia, şi tatăl ei, Roman, au rămas în Kiev ca să apare ţara de ruşi.

Lilia (39 de ani) a dezvăluit pentru The Sun următoarele: “Am ştiut dintotdeauna că Amelia este foarte talentată, un înger minunat, iar acum întreaga lumea ştie acest lucru. Dar este o adevărată tragedie că ea a devenit cunoscută din cauza a atâta moarte şi distrugere din jurul nostru. M-a întristat enorm să-mi iau «La revedere!» de la copiii mei, dar a fost cel mai bun lucru pentru ei, să mă asigur că sunt în siguranţă”, a declarat mama “privighetoarei” din buncăr.

Pentru a o asculta pe micuţa Amelia cântând, dă click pe linkul de mai jos!

https://bit.ly/3HUjXBs

Foto - Facebook, Instagram

Video - Daily Mail