Oana Andoni este însărcinată în şapte luni. Ştirista va aduce pe lume o fetiţă

1 oana andoni protv jpg jpeg

Oana Andoni a dat vestea cea mare, va deveni mămică pentru a doua oară. Ştirista este însărcinată şi urmează să aducă pe lume în toamna acestui an o fetiţă. Oana mai are o fiică, în vârstă de opt ani, care aşteptă cu nerăbdare marea întâlnire cu surioara ei.

Oana Andoni, prezentatoarea stirilor de weekend de la PROTV, şi-a ţinut ceva vreme sarcina în secret, vedeta fiind însărcinată în şapte luni şi urmând să nască în luna octombrie.

Emoţionată atât pentru ea şi pentru soţul său, ştirista a vorbit despre felul în care a reacţionat fiica cea mare, Erica, la aflarea veştii că va avea o surioară. Se pare că dorinţa i-a fost îndeplinită Oanei, căci îşi dorea de multă vreme încă un bebe.

Citeşte şi: La patru ani de căsătorie, Laura Cosoi i-a transmis soţului cel mai frumos mesaj: "Alături de iubitul meu..."

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare“, a declarat Oana Andoni.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Oana Andoni are 41 de ani şi este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica din 2006. În 13 ani de fericire, Oana şi Cătălin au trait cel mai frumos moment al vieţii lor atunci când a venit pe lume Erica. Acum, sunt în aşteptarea mezinei familiei, însă nu s-au decis încă asupra numelui pe care micuţa îl va purta.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg