Oana Andoni este însărcinată în şapte luni. Ştirista va aduce pe lume o fetiţă

1 oana andoni protv jpg jpeg

Oana Andoni a dat vestea cea mare, va deveni mămică pentru a doua oară. Ştirista este însărcinată şi urmează să aducă pe lume în toamna acestui an o fetiţă. Oana mai are o fiică, în vârstă de opt ani, care aşteptă cu nerăbdare marea întâlnire cu surioara ei.

Oana Andoni, prezentatoarea stirilor de weekend de la PROTV, şi-a ţinut ceva vreme sarcina în secret, vedeta fiind însărcinată în şapte luni şi urmând să nască în luna octombrie.

Emoţionată atât pentru ea şi pentru soţul său, ştirista a vorbit despre felul în care a reacţionat fiica cea mare, Erica, la aflarea veştii că va avea o surioară. Se pare că dorinţa i-a fost îndeplinită Oanei, căci îşi dorea de multă vreme încă un bebe.

Citeşte şi: La patru ani de căsătorie, Laura Cosoi i-a transmis soţului cel mai frumos mesaj: "Alături de iubitul meu..."

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare“, a declarat Oana Andoni.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Oana Andoni are 41 de ani şi este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica din 2006. În 13 ani de fericire, Oana şi Cătălin au trait cel mai frumos moment al vieţii lor atunci când a venit pe lume Erica. Acum, sunt în aşteptarea mezinei familiei, însă nu s-au decis încă asupra numelui pe care micuţa îl va purta.Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg