Oana Cârmaciu, actriţa din serialul Sacrificiul, este însărcinată cu primul copil

4 oana carmaciu sarcina jpg jpeg

Oana Cârmaciu, actriţa cunoscută pentru rolul din serialul ”Sacrificiul”, este însărcinată pentru prima oară, iar de curând, ea s-a întors pe platourile de filmare.

Scenariul serialului Sacrificiul a fost modificat în momentul în care actriţa a rămas însărcinată, astfel că şi personajul interpretat de Oana, Ioana Popescu, va deveni mamă. Actriţa nu a plănuit să rămână însărcinată, dar acum se bucură de fiecare moment pe care această perioadă i-l oferă.

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă ştiu că îmi doream să fiu o mamă tânără şi la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani şi părea că nu ştiu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită.

stanga
dreapta
7 oana carmaciu jpg jpeg
2 oana carmaciu2 jpg jpeg
5 oana carmaciu4 jpg jpeg
3 oana carmaciu6 jpg jpeg

Cum a reuşit Bursucu să slăbească aproape 20 de kilograme în timp record: "Mâncam noaptea ceafă de porc"

Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunţate, aşa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experienţă nouă şi interesantă şi am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puţin pe parcursul sarcinii până acum”. Oana se poate lăuda cu o sarcină de invidiat, pentru că nu a trecut prin multe perioade grele, dar nici nu a avut pofte exagerate.

„Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineaţa după un fruct pe cale de dispariţie care poate creşte doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranţă. În rest, nu am renunţat la nicio activitate pe care o aveam şi înainte.

Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

Sunt foarte multe senzaţii şi sentimente pe care nu le pot descrie şi pe care nu cred că le-aş fi putut trăi prin niciun fel de altă experienţă. Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamaţii, pare fericită cu ce i se întâmplă. Aşa am deschis un nou capitol şi în viaţa ei şi a multor oameni din jurul ei”.Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg