Oana Cârmaciu, actriţa din serialul Sacrificiul, este însărcinată cu primul copil

4 oana carmaciu sarcina jpg jpeg

Oana Cârmaciu, actriţa cunoscută pentru rolul din serialul ”Sacrificiul”, este însărcinată pentru prima oară, iar de curând, ea s-a întors pe platourile de filmare.

Scenariul serialului Sacrificiul a fost modificat în momentul în care actriţa a rămas însărcinată, astfel că şi personajul interpretat de Oana, Ioana Popescu, va deveni mamă. Actriţa nu a plănuit să rămână însărcinată, dar acum se bucură de fiecare moment pe care această perioadă i-l oferă.

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă ştiu că îmi doream să fiu o mamă tânără şi la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani şi părea că nu ştiu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită.

Cum a reuşit Bursucu să slăbească aproape 20 de kilograme în timp record: "Mâncam noaptea ceafă de porc"

Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunţate, aşa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experienţă nouă şi interesantă şi am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puţin pe parcursul sarcinii până acum”. Oana se poate lăuda cu o sarcină de invidiat, pentru că nu a trecut prin multe perioade grele, dar nici nu a avut pofte exagerate.

„Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineaţa după un fruct pe cale de dispariţie care poate creşte doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranţă. În rest, nu am renunţat la nicio activitate pe care o aveam şi înainte.

Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

Sunt foarte multe senzaţii şi sentimente pe care nu le pot descrie şi pe care nu cred că le-aş fi putut trăi prin niciun fel de altă experienţă. Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamaţii, pare fericită cu ce i se întâmplă. Aşa am deschis un nou capitol şi în viaţa ei şi a multor oameni din jurul ei”.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg