Oana Roman îşi strigă suferinţa după despărţirea de Marius Elisei: "Eu şi Izabela avem nevoie de el!"

2 oana roman jpg jpeg

După ce a anunţat public că ea şi Marius Elisei s-au despărţit, Oana Roman continuă să ofere detalii despre felul în care au decurs lucrurile în relaţia cu fostul soţ. Vedeta spune că nu a fost vorba de infidelitatea din partea niciunuia dintre ei şi, deşi au decis să o ia pe drumuri separate, este conştientă ca încă mai are nevoie de el. Concret, Marius Elisei s-a întors acasă, în ciuda faptului că ei doi nu mai sunt împreună.

"S-au întâmplat multe lucruri şi nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcţionau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem şi să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat şi nu a fost simplu. Eu am decis să anunţ lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte. E mai bine să se ştie de la mine", a declarat Oana Roman.

Citeşte şi: Secretul Andreei Mantea ca să nu se îngraşe nici măcar un gram! Ce bea în fiecare zi

stanga
dreapta
2 aniversare 4 ani 7 2 jpg jpeg
2 oana roman jpg jpeg
3 oana roman jpg jpeg
2 oana roman 5 jpg jpeg
1 oana roman 1280x720 jpg jpeg
4 oana roman marius elisei fetita jpg jpeg

Vedeta spune că nu a fost vorba de infidelitate în relaţia lor, ci pur şi simplu nu s-au mai înţeles şi nu au mai rezolvat ca bărbat şi femeie. 

"Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcţionau lucrurile, a fost o chestie asumată şi discutată. Lumea a început că divorţăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile şi Izabela nu merita să stea cu părinţii separaţi. El s-a mutat la părinţii lui. Am mai avut o discuţie în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat.", a declarat Oana Roman, într-o emisiune tv, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi:  Mihaela Rădulescu, despre prima experienţă sexuală: "Aveam aproape 17 ani. El era stângaci şi complexat"

Oana Roman a avut mai multe momente de cumpănă în 2019

"2019 a însemnat şi o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama şi fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în acelaşi timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat. Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela şi eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluţie pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorţ. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult.", a mai spus Oana Roman. Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg