Oferă splendoare ochilor tăi folosind produsele potrivite

1 clickpentrufemei ro 1 jpg jpeg

Stilul elegant al unei femei comunică despre temperamentul, felul de a fi şi senzualitatea acesteia. Machiajul rafinat este cel care conturează trăsăturile definitorii şi oferă splendoare stilului.

Efectele unui machiaj de impact presupun evidenţierea ochilor, astfel încât să devină luminoşi şi expresivi. Fardurile de ochi sunt perfecte pentru a obţine stiluri deosebite în materie de nuanţe şi intensitate. 

Există variate texturi ale fardurilor: mate, sidefate, umede sau uscate. Toate acestea, combinate şi retuşate frumos, creează un look deosebit. Make-up artiştii susţin că machiajul ochilor este cea mai interesantă etapă. Un machiaj prea încărcat sau constituit din nuanţe nepotrivite va arăta inestetic. Iată de ce este foarte important să cunoaştem tehnicile de retuşare şi alegere a nuanţelor, în funcţie de mărimea, forma şi culoarea ochilor. 

2 clickpentrufemei ro 2 jpg jpeg

Foto: https://pixabay.com

Ochii căprui sunt perfecţi pentru experimente, deoarece i se potrivesc practic toate culorile. Recomandabile sunt tonurile de auriu, maro, verde, gri sau nude. Pentru machiajul de zi sunt recomandate nuanţele mai deschise şi naturale, iar pentru cel de seară sunt binevenite culorile contrastante, care să ofere accent privirii. 

Culoarea ochilor albaştri se combină ideal cu nuanţele metalice şi sidefate, gri, argintiu sau rozuri reci. Anume această paletă se consideră a fi ideală pentru umbre subtile pe arcadă şi accente strălucitoare pe pleoape. Graţie culorii deosebite, ochii vor fi expresivi chiar şi cu un simplu nude pe timp de zi. Pentru a arăta senzaţional pe timp de seara puteţi adăuga doar un străluci mărunt pe pleoapă, iar efectul va fi incredibil. 

3 clickpentrufemei ro 3 jpg jpeg

Foto:

  

Ochii verzi se potrivesc perfect cu farduri metalice şi sidefate, maro, violet sau roz. De asemenea, pentru un machiaj natural, sunt potrivite nuanţele calde de maro deschis şi nude.

Pentru un aspect îngrijit şi frumos, machiajul de zi cu zi trebuie să fie lejer, nepretenţios şi uşor de realizat. Câteva umbre la colţul ochilor, un smokey eyes cu culori neutre şi deschise. Pentru un machiaj de ocazie, culorile aprinse şi combinaţiile îndrăzneţe sunt indispensabile. 

4 clickpentrufemei ro 4 jpg jpeg

Foto:

Există 2 paşi importanţi, atunci când doriţi să efectuaţi un machiaj impecabil. În primul rând, trebuie să experimentaţi cât mai mult şi desigur, să combinaţi corect şi estetic nuanţele. De subliniat este faptul că un machiaj depinde foarte mult şi de tipul pielii. Dacă aceasta este mai întunecată, trebuie să evitaţi nuanţele palide şi plictisitoare. În cazul acestui tip de piele, nuanţele vii şi colorate vor arăta uşoare şi îndrăzneţe. Umbrele pigmentate de auriu, metalic sau roz sunt perfecte atât pentru machiajul de zi, cât şi pentru cel de seară. Pentru un aspect fabulos, creaţi linii mai întunecate de-a lungul ochilor cu ajutorul fardurilor închise. 

Pielea deschisă la culoare necesită o atenţie minuţioasă, deoarece un machiaj strident poate provoca senzaţia de oboseală. Iată de ce, se recomandă evitarea nuanţelor de gri şi mov întunecat. Fardurile mate şi reci vor sublinia perfect frumuseţea ochilor, dând un aspect radiant şi proaspăt. Culorile pastelate mate vor arăta natural şi discret, iar în combinaţie cu o linie din umbre întunecate sau eyeliner vor crea senzaţia unui machiaj la salon. 

Pentru a obţine efectul dorit, fardurile trebuie aplicate prin mişcări punctate, uşor tapate, fără a crea linii directe dintr-o parte în alta. Fardul se aplică prin mişcări circulare cu ajutorul pensulei special alese în conformitate cu zona pleoapei. Esenţial este să omogenizaţi culorile, pentru a crea o tranzacţie perfectă. Chiar dacă nuanţele alese fac parte din aceeaşi gamă de culori, linia de trecere dintre cele două nu trebuie să fie vizibilă. 

Luând în consideraţie aceste trucuri simple, experimentaţi conform propriei dorinţe. Cu puţină imaginaţie aspectul incredibil al machiajului este garantat. Recente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg