Paul Whybrew știa toate secretele Reginei. I-a fost confident 44 de ani!

În timp ce privim cu toții ceremonia, desfășurată pe mai multe zile, ce marchează moartea Reginei Elisabeta a II-a, nu putem să nu ne minunăm de mulțimea de oameni care-i aduc omagiu răposatului monarh. Printre ei, și confidentul ei de mai bine de patru decenii!  

image

Cel mai loial, mai devotat și mai îndelungat servitor al Reginei Elisabeta a II-a, Paul Whybrew, a fost alături de Majestatea Sa până în ultima clipă de viață. Iar acum, s-a alăturat persoanelor speciale care stau alături de sicriul reginei.

Paul este unul dintre cei trei angajați ai reginei cărora li s-a propus să participe la ceremonii ca un membru al familiei. Faptul că el se află în mijlocul altor persoane care au urmat sicriul suveranei denotă nu numai locul superior în ierarhia de la palat, ci și relația specială pe care acesta a avut-o cu Regina.

„Paul cel înalt”, așa i se spune la Curtea Regală confidentului Reginei din ultimii 44 de ani. Dar nu înălțimea sa de 1,93m l-a făcut pe Paul indispensabil din anturajul Majestății Sale, ci discreția sa incredibilă și devotamentul în toate crizele domestice, furtunile familiale și scandalurile care au afectat monarhia britanică.

Se pare că n-a avut niciodată dușmani la palat, ci doar prieteni. Și asta încă de la 19 ani, de când a intrat în serviciul Reginei. Paul era cel care îi înmâna suveranei telefonul când suna Prințul Harry din California și conversațiile nu erau tocmai plăcute. Tot el îi potrivea radioul pe posturile preferate Reginei și îi înlocuia paharele de gin și Dubonnet cu sucuri de mere, atunci când monarhul s-a hotărât să nu mai bea.

Dacă Elisabeta a II-a era suveranul cu cea mai îndelungată domnie, Paul a devenit, anul trecut, angajatul cu cel mai îndelungat serviciu regal de la Palatul Buckingham, drept urmare primise medalia Ordinul Victorian Regal și a fost decorat în consecință.

image

Whybrew va împlini 64 de ani anul viitor și a intrat în serviciul regal imediat după Jubileul de Argint, fiind alături de Regină la Jubileul de Aur din 2002, cel de Diamant, în 2012, și Jubileul de Platină de acum câteva luni.

În 1982, când un intrus a intrat în dormitorul reginei, Paul a fost cel care i-a dat omului un pahar de whisky și l-a ținut de vorbă până a venit poliția. Tot loialul ei angajat a fost alături de ea în ziua înmormânării Prințesei Diana, în aprilie 1986, când ploua cu găleata și Regina își făcea griji cu privire la sicriul deschis care avea să se umple cu apă. Erau glume de-ale lor, umor britanic.

Tot acest serviciu regal, efectuat zi și noapte, l-a privat pe Paul de realizări pe plan personal. Nu s-a însurat niciodată, fiind căsătorit doar cu meseria lui. Însă, cu siguranță, va intra în istorie cu devotamentul și loialitatea de care a dat dovadă Reginei.

Foto - Instagram Royal Family



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg