Paul Whybrew știa toate secretele Reginei. I-a fost confident 44 de ani!

În timp ce privim cu toții ceremonia, desfășurată pe mai multe zile, ce marchează moartea Reginei Elisabeta a II-a, nu putem să nu ne minunăm de mulțimea de oameni care-i aduc omagiu răposatului monarh. Printre ei, și confidentul ei de mai bine de patru decenii!  

image

Cel mai loial, mai devotat și mai îndelungat servitor al Reginei Elisabeta a II-a, Paul Whybrew, a fost alături de Majestatea Sa până în ultima clipă de viață. Iar acum, s-a alăturat persoanelor speciale care stau alături de sicriul reginei.

Paul este unul dintre cei trei angajați ai reginei cărora li s-a propus să participe la ceremonii ca un membru al familiei. Faptul că el se află în mijlocul altor persoane care au urmat sicriul suveranei denotă nu numai locul superior în ierarhia de la palat, ci și relația specială pe care acesta a avut-o cu Regina.

„Paul cel înalt”, așa i se spune la Curtea Regală confidentului Reginei din ultimii 44 de ani. Dar nu înălțimea sa de 1,93m l-a făcut pe Paul indispensabil din anturajul Majestății Sale, ci discreția sa incredibilă și devotamentul în toate crizele domestice, furtunile familiale și scandalurile care au afectat monarhia britanică.

Se pare că n-a avut niciodată dușmani la palat, ci doar prieteni. Și asta încă de la 19 ani, de când a intrat în serviciul Reginei. Paul era cel care îi înmâna suveranei telefonul când suna Prințul Harry din California și conversațiile nu erau tocmai plăcute. Tot el îi potrivea radioul pe posturile preferate Reginei și îi înlocuia paharele de gin și Dubonnet cu sucuri de mere, atunci când monarhul s-a hotărât să nu mai bea.

Dacă Elisabeta a II-a era suveranul cu cea mai îndelungată domnie, Paul a devenit, anul trecut, angajatul cu cel mai îndelungat serviciu regal de la Palatul Buckingham, drept urmare primise medalia Ordinul Victorian Regal și a fost decorat în consecință.

image

Whybrew va împlini 64 de ani anul viitor și a intrat în serviciul regal imediat după Jubileul de Argint, fiind alături de Regină la Jubileul de Aur din 2002, cel de Diamant, în 2012, și Jubileul de Platină de acum câteva luni.

În 1982, când un intrus a intrat în dormitorul reginei, Paul a fost cel care i-a dat omului un pahar de whisky și l-a ținut de vorbă până a venit poliția. Tot loialul ei angajat a fost alături de ea în ziua înmormânării Prințesei Diana, în aprilie 1986, când ploua cu găleata și Regina își făcea griji cu privire la sicriul deschis care avea să se umple cu apă. Erau glume de-ale lor, umor britanic.

Tot acest serviciu regal, efectuat zi și noapte, l-a privat pe Paul de realizări pe plan personal. Nu s-a însurat niciodată, fiind căsătorit doar cu meseria lui. Însă, cu siguranță, va intra în istorie cu devotamentul și loialitatea de care a dat dovadă Reginei.

Foto - Instagram Royal FamilyRecente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg