Orăşenii vin să cucerească Ferma

1 thumbnail giulia nahmany jpg jpeg

Pentru o luptă dură este nevoie de concurenţi hotărâţi şi puşi pe luptă. Aşa sunt şi ultimii 4 concurenţi care vor completa echipa orăşenilor, din reality-show-ul Ferma, de la Pro TV, iar povestea lor este scrisă cu ajutorul experienţelor de viaţă de neuitat.

George Piştereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac şi Giulia Nahmany vor să demonstreze că orăşenii sunt cei mai buni, de aceea au acceptat provocarea de a intra şi ei în Ferma.

Este pasionat de motoare, sporturi extreme, călărie, practică krav maga şi a făcut tir sportiv. Orăşeanul, George Piştereanu, vrea să-şi folosească toate atuurile pentru a câştiga competiţia.

George Piştereanu: ”Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu şi interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine eşti cu adevărat.”

Bogdan Stoica: ”Îmi plac provocările, îmi place adrenalina şi o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă.”

Spune despre el că este un om simplu, care a muncit foarte mult pentru a ajunge un campion. Însă, oamenii ştiu despre el că este un luptător, cu victorii impresionante în lumea kickoxing-ului. Bogdan vrea să demonstreze că un orăşean se poate adapta la orice situaţie din fermă şi că, relaxat şi degajat, poate depăşi orice provocare.

Când spui taekwondo, te gândeşti la concentrarea şi forţa sportivilor. Însă dacă menţionezi că sportiva a fost şi model şi este pasionată de actorie, o poţi vedea pe Elena Chiriac. Este genul de orăşeancă decisă să câştige, care nu abandonează nicio luptă, iar experienţa Ferma nu va face excepţie.

Citeşte şi

FOTO Mihaela Rădulescu revine în „Ferma“: look nou după pandemie

Cine sunt primii concurenţi care intră în Ferma?

De pe scenă, în Ferma. Alte patru vedete au acceptat provocarea

Elena Chiriac: ”Faptul că locuiesc într-un oraş cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viaţa pe care au trăit-o bunicii noştri. Ştiu că pot duce şi lupta asta.”

Giulia Nahmany: ”Vreau să-mi depăşesc limitările, să ştiu că pot să fac faţă în orice situaţie, indiferent cât de neprielnice sunt condiţiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forţă lăuntrică.”

S-a născut în Israel, a învăţat în Belgia şi locuieşte în România. A fost prezentatoare, apoi actriţă şi de câţiva ani promovează stilul de viaţă sănătos care are la bază yoga. Viaţa ei a fost ca un film pe care şi l-a regizat după cum a crezut că este mai bine pentru ea şi familie. Acum, Giulia este decisă să folosească fiecare experinţă pe care a avut-o pentru a ajunge cât mai departe în lupta pentru trofeu.

Cei patru concurenţi formează alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Puşcău şi Cezar Ouatu echipa orăşenilor. Dacă vor reuşi să facă faţă tuturor provocărilor care le sunt pregătite în Fermă, vom afla în curând.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg