Kanye West, acuzat că încalcă legea anti-terorism în Italia!

A fost întotdeauna un „style icon” și un creator de modă apreciat, care a făcut o avere din colecția de încălțări sport pe care a lansat-o pe piață. Însă tocmai alegerile lui vestimentare îl pot costa acum usturător de mult!

image

Fostul soț al lui Kim Kardashian se află cu partenera lui de viață, Bianca Censori, în Italia, în vacanță, și se bucură de un succes nebun la toți trecătorii pe care-i întâlnește și cu care se pozează în continuu. Însă rapperul american riscă să plătească destul de mult pentru șederea lui în Europa, unde face paradă de miște ținute… ilegale.

Cum de-a ajuns rapperul american certat cu legea anti-teroristă? Pentru că asta încalcă vedeta de peste ocean și riscă o pedeapsă pe măsură.

Ei bine, Kanye West a purtat o mască permanentă pe față în spații publice, de fapt, și-a acoperit întregul chip cu o haină neagră pe întreaga perioadă în care s-a aflat în Italia, lucru care nu e deloc văzut cu ochi buni de autoritățile italiene.  

Conform legii anti-teroriste, să porți orice pe față care „face imposibilă intentificarea persoanei respective” este ilegal și se pedepsește cu o amendă de 2.000 de euro.  

Pe întreaga perioadă de șase săptămâni, cât a petrecut muzicianul în Italia, Kanye a purtat mască pe întreaga față peste tot pe unde s-a plimbat – în Veneția, Florența și, mai nou, la Milano, unde a participat la Fashion Week.

Autoritățile din Veneția îl investighează deja pe Kanye după ce a fost surprins într-o „ipostază compromițătoare” cu „soția” lui, cu pantalonii în vine, într-un taxi pe apă, luna trecută. El și Bianca sunt acum sub lupă din cauza poziției în care se aflau și care a născut mari controverse – el stătea jos, cu pantalonii în vine, iar ea îngenunchiase în fața lui. Scandalos, nu-i așa?

image

Poliția din Veneția a identificat deja șoferul taxiului și au cerut fotografilor care erau în preajmă să aducă la sediu imaginile care au făcut înconjurului lumii și care ne-au șocat pe toți.

Acum, West e cercetat din nou pentru că a încălcat Articolul 533 al legii italiene, care datează încă din 1977 și care prevede lupta împotriva terorismului. În 2005, legea a fost modificată, astfel încât nu mai este permisă acoperirea întregii fețe. Tocmai pentru a fi indentificată orice persoană aflată în spațiul public. Singura excepție este cea religioasă. Dar nu e cazul la Kanye West…

Totuși ce se întâmplă cu faimosul rapper? Ei bine, chiar el a recunoscut, acum câțiva ani, că suferă de tulburare bipolară și că nu-și mai ia tratamentul pe motiv că îl îngrașă și-i scade creativitatea. Însă, după cum îl vedem în ultima perioadă, nici acum nu se simte prea bine…

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg