Pedichiură perfectă, la tine acasă

1 49221 original jpg jpeg

Poţi să fii mereu îngrijită, făcând economie de timp şi de bani!

Pedichiura dă întotdeauna nota finală a imaginii tale. Dacă vrei să economiseşti timp şi bani,noi îţi prezentăm micile secrete care te ajută să o faci acasă şi să-ţi iasă foarte bine.

Poţi vizita nenumărate saloane în căutarea pedichiurii desăvârşite,însă trebuie să recunoşti că nimeni nu ştie mai bine ca tine cum s-o facă.

Aşa că,înainte de toate,asigură-te că ai tot ce-ţi trebuie,iar restul va veni de la sine!

De ce ai nevoie

Recuzita nu este foarte pretenţioasă:înainte de toate,ai nevoie de un vas mai adânc,în care să-ţi pregăteşti apa călduţă.

Următorul pe lista ta este uleiul aromat,al cărui rol este să-ţi relaxeze picioarele şi ­să-ţi înmoaie bine de tot cuticulele.

Sarea grunjoasă este un alt ingredient absolut necesar,atunci când îţi pregăteşti picioarele de răsfăţ,pentru că va îndepărta pielea moartă şi,de asemenea,îţi va pune sângele în circulaţie.

Restul arsenalului tău mai cuprinde un prosop moale şi absorbant,o forfecuţă bine ascuţită,o unghieră,o pilă,vată sau dischete demachiante uscate,un separator pentru degete,oja preferată şi,la alegere,un lac protector.

simeon stalpnicul png

Nu-ţi rămâne decât să dai drumul ri­tualului de răsfăţ.

Cu ce începi

Imediat după ce ai testat temperatura apei şi ai adăugat ingredientele,cufundă-ţi picioarele şi lasă-le să se înmoaie cam 15 minute.

Şterge-le bine şi începe prin a-ţi curăţa şi a-ţi tăia cuticulele. Cu ajutorul unghierei sau al unei forfecuţe de unghii,taie unghiile şi pileşte-le apoi pentru a le da forma dorită.

eedcb0b824a3ef73c3e832ef5fee939b jpg jpeg

La sfârşit,spală şi exfoliază pielea picioarelor şi aplică o cremă hidratantă. După câteva minute bune,după ce crema a intrat în piele,poţi lăcui unghiile,folosind o ojă cu factor de protecţie solară,care va prelungi viaţa pedichiurii tale.

5 paşi simpli de urmat

1.Lasă-ţi picioarele să se înmoaie în apă caldă,cam 10-15 minute.2.Masează cu un scrub special pielea picioarelor,iar pentru zona tălpilor,foloseşte o piatră ponce.3.Pileşte-ţi unghiile pentru a le împiedica să se rupă şi hidratează cuticulele cu un ulei special.4.Dă-te cu o cremă grasă pe picioare,pentru a le face mai fine,însă păstrează zona unghiilor uscată,pentru a facilita aderenţa ojei.5.Înainte de aplicarea ojei închise la culoare,este recomandat să dai un strat de lac incolor,care-ţi va proteja unghia şi o va împiedica să se îngălbenească,din cauza pigmenţilor chimici.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg