Povestea „Copilului de un milion de dolari”. Ce mamă faimoasă are?

Hollywoodul e plin cu povești care bat scenariile filmelor în intensitate și emoție. Iar povestea unei mame celebre și-a unicului ei fiu este una dintre ele. La ce-a renunțat vedeta de dragul copilului ei?

image

Unicul copil al Barbrei Streisand, Jason Gould, era cunoscut drept „Copilul de un milion de dolari” chiar înainte de-a veni pe lume. Artista l-a conceput pe Jason împreună cu soțul ei din 1963, actorul Elliot Gould, iar momentul nașterii sale a avut o importanță deosebită pentru legendara actriță și cântăreață.

În 1966, când era însărcinată cu singurul ei copil, Streisand plănuia să înceapă un turneu care presupunea spectacole susținute în 20 de oreșe diferite, iar acel turneu avea să-i aducă artistei peste 1 milion de dolari, sumă considerabilă la acea vreme.  

Contrar așteptărilor, Barbra a decis să-și prioritizeze copilul și familia în detrimentul câștigului financiar fără precendent atunci. Astfel, The Things ne informează că tabloidele vremii l-au și denumit pe Jason „copilul de un milion de dolari”, făcând referire la toți banii pe care Barbra Streison i-a pierdut de dragul fiului său.

Streisand își adoră fiu, care a împlinit 56 de ani pe 29 decembrie 2022, moment marcat de vedetă cu o fotografie alb-negru cu ei doi de pe vremea când ea era tânără și el, mic copil.

Tatăl lui Jason, actorul din serialul „M*A*S*H”, Elliot Gould, a adus vorba despre relația lui cu Barbra la scurt timp după ce aceasta se destrămase. Cei doi soți s-au despărțit la cinci ani de la venirea pe lume a celui mic. În timp ce era invitat la emisiunea de pe CBS, „Sunday Morning”, în 2020, actorul de 84 de ani a dezvăluit de ce s-a despărțit de Streisand.

„Barbra își scria cartea, la un moment dat, și m-a întrebat de ce ne-am distanțat unul de altul. Iar eu m-am întrebat cum de-a fost posibil să ne distanțăm unul de altul. Iar răspunsul mi-a venit pe loc – de fapt, nu ne-am mai apropiat unul de altul pe parcurs, iar motivul pentru acest lucru e că ea devenise mai importantă decât noi doi”, a ținut acesta să precizeze.

Cariera lui Streisand a explodat, pur și simplu, în timpul mariajului lor. Ea devenise cântăreața cu cele mai mari vânzări din Statele Unite odată ce-și lansase albumul de debut „I Can Get It For You Wholesale”.

image

Streisand a găsit apoi din nou iubirea și s-a măritat cu actualul ei soț, James Brolin, în 1998. N-a mai devenit niciodată mamă ulterior, iar relația ei cu fiul Jason nici că putea fi mai bună. Da, a renunțat pentru el la o ofertă fabuloasă, care i-ar fi adus o căruță de bani, dar banii n-au fost niciodată scopul în sine pentru ea. Barbra Streisand a preferat să stea acasă cu unicul ei copil și să se bucure de momentele unice de maternitate, pe care, dacă le pierdea, nu le-ar mai fi putut trăi niciodată.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg