Povestea tânărului din Iaşi, care a mers cu calul la maternitate, virală. Moroşanu i-a sărit în ajutor: "Nu banii sunt totul"

1 calul din iasi jpg jpeg

Povestea unui tânăr de 22 de ani, din judeţul Iaşi, care a mers la maternitatea unde îi născuse soţia călare pe cal, întrucât nu a avut bani de taxi, a făcut înconjurul internetului. Sergiu Ion este numele lui, iar bărbatul a dat un exemplu de bun simţ şi omenie prin povestea sa.

La doar 22 de ani, Sergiu are deja o familie. Soţia i-a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băieţel. Pentru că mijloacele de transport în comun au fost restricţionate în perioada pandemiei, tânărul s-a văzut nevoit să meargă câţiva kilometri buni călare, pentru a-i duce iubitei sale toate cele necesare la maternitate. 

Cum să te protejezi de COVID-19 când mergi la cumpărături

A fost oprit de poliţia din Iaşi, oamenii legii fiind primii care i-au aflat povestea. Printre cei impresionaţi de Sergiu a fost şi luptătorul K1, Cătălin Moroşanu, cel care l-a vizitat pe Sergiu în cămăruţa improvizată în care trăieşte. 

„Opriţi-vă din tot ce aveţi de făcut şi acordaţi-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deşi nu are o casă a lui şi locuieşte într-o încăpere improvizată de 6 metri pătraţi, Sergiu ne-a oferit o lecţie de iubire şi umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge.

Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduţi complet moral şi că totul va fi bine, indiferent de greutăţile care ne aşteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toţi", i-a început Cătălin Moroşanu postarea pe pagina de Facebook.

O femeie infectată cu noul coronavirus s-a filmat pe patul de spital: ”Priveşte-mă. Nu pot respira. Sunt la Terapie Intensivă!”

Moroşanu s-a oferit să-i ajute pe Sergiu să-şi ridice o casă pentru soţia şi cei trei copii pe care îi are. 

"Sergiu nu are maşină sau bani de taxi, aşa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iaşi unde soţia lui a născut un băieţel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viaţă, iar situaţia dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta.

Cei care ne conduc trebuie să ia exemplu. Oameni buni, arătaţi că vă pasă de voi, de semenii voştri. Opriţi-vă din a fi răi şi hapsâni acum, când întreaga umanitate stă în mâinile voastre.

Ca să nu vă mai ţin mult. Sergiu jr a venit acasă alături de mama şi e bine sănătos. De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluţia ca familia formată din 2 adulţi şi 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată”, a mai scris Moroşanu pe Facebook.

Sursa foto: bzi.roRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg