Povestea tânărului din Iaşi, care a mers cu calul la maternitate, virală. Moroşanu i-a sărit în ajutor: "Nu banii sunt totul"

1 calul din iasi jpg jpeg

Povestea unui tânăr de 22 de ani, din judeţul Iaşi, care a mers la maternitatea unde îi născuse soţia călare pe cal, întrucât nu a avut bani de taxi, a făcut înconjurul internetului. Sergiu Ion este numele lui, iar bărbatul a dat un exemplu de bun simţ şi omenie prin povestea sa.

La doar 22 de ani, Sergiu are deja o familie. Soţia i-a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băieţel. Pentru că mijloacele de transport în comun au fost restricţionate în perioada pandemiei, tânărul s-a văzut nevoit să meargă câţiva kilometri buni călare, pentru a-i duce iubitei sale toate cele necesare la maternitate. 

Cum să te protejezi de COVID-19 când mergi la cumpărături

stanga
dreapta
2 catalin morosanu jpg jpeg
3 morosanu 1 jpg jpeg
4 prins calare la iasi 2 1024x613 jpg jpeg

A fost oprit de poliţia din Iaşi, oamenii legii fiind primii care i-au aflat povestea. Printre cei impresionaţi de Sergiu a fost şi luptătorul K1, Cătălin Moroşanu, cel care l-a vizitat pe Sergiu în cămăruţa improvizată în care trăieşte. 

„Opriţi-vă din tot ce aveţi de făcut şi acordaţi-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deşi nu are o casă a lui şi locuieşte într-o încăpere improvizată de 6 metri pătraţi, Sergiu ne-a oferit o lecţie de iubire şi umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge.

Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduţi complet moral şi că totul va fi bine, indiferent de greutăţile care ne aşteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toţi", i-a început Cătălin Moroşanu postarea pe pagina de Facebook.

O femeie infectată cu noul coronavirus s-a filmat pe patul de spital: ”Priveşte-mă. Nu pot respira. Sunt la Terapie Intensivă!”

Moroşanu s-a oferit să-i ajute pe Sergiu să-şi ridice o casă pentru soţia şi cei trei copii pe care îi are. 

"Sergiu nu are maşină sau bani de taxi, aşa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iaşi unde soţia lui a născut un băieţel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viaţă, iar situaţia dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta.

Cei care ne conduc trebuie să ia exemplu. Oameni buni, arătaţi că vă pasă de voi, de semenii voştri. Opriţi-vă din a fi răi şi hapsâni acum, când întreaga umanitate stă în mâinile voastre.

Ca să nu vă mai ţin mult. Sergiu jr a venit acasă alături de mama şi e bine sănătos. De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluţia ca familia formată din 2 adulţi şi 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată”, a mai scris Moroşanu pe Facebook.

Sursa foto: bzi.roRecente

vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg