Femeia s-a filmat pe patul de spital şi a dezvăluit ce a simţit atunci când infecţia cu noul coronavirus s-a agravat.

Cum să te protejezi de COVID-19 când mergi la cumpărături

În videoclipul postat pe reţelele de socializare, care a devenit viral, Tara Jane Langston se străduieşte să vorbească cursiv, însă oboseşte repede, fiind intubată din pricina dificultăţilor de respiraţie.

„Dacă cineva se gândeşte să îşi asume vreun risc, doar uitaţi-vă la mine. Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub. Am o canulă şi mai am încă una. Sunt, de fapt, de zece ori mai bine acum, faţă de cum eram. Nici măcar nu ştiu ce zi este, am pierdut noţiunea timpului. Dacă cineva încă mai fumează, lăsaţi ţigările. Vă spun, aveţi nevoie de plămâni. Şi, vă rog, nu vă asumaţi nici un risc. Dacă se înrăutăţeşte, atunci veţi ajunge aici, ca mine. Vă mulţumesc pentru toate mesajele frumoasele, să ştiţi că organismul meu luptă. Vă spun încă o dată, nu vă asumaţi riscuri,' a transmis femeia infectată cu coronavirus.

Anna Lesko s-a izolat din cauza coronavirusului: ”Mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram!”

Tara Jane Langston a fost consultată prima oară de către medici în urmă cu 11 zile, când acuza stări de rău după o călătorie în Polonia. Ea fost plecată împreună cu soţul şi cele două fiice ale lor. La spital a fost diagnosticată cu o infecţie, i s-au administrat antibiotice, însă, între timp starea i s-a agravat. A primit un nou diagnostic: pneumonie. A fost testată şi penru COVID-19 şi cum testul a ieşit pozitiv, Tara a rămas internată în spital, la secţia de terapie intensivă, scrie antena3.ro.