Preparatul care îi amintește lui Jennifer Lopez de copilărie. Are și o băutură favorită!

Preparatele culinare pe care le-am consumat cu mare drag în copilărie au o semnificație aparte, iar Jennifer Lopez (54 de ani) cunoaște acest aspect. Vedeta a dezvăluit într-un interviu ce îi plăcea să mănânce când era mică! 

image

Jennifer Lopez sau JLo, așa cum mai este cunoscută, s-a născut și a copilărit în cartierul Bronx, din orașul New York, provenind dintr-o familie de origine portoricană. Părinții ei nu au avut mulți bani, prin urmare traiul modest a făcut-o să își dorească să evolueze din punct de vedere profesional și totodată financiar.

Jennifer Lopez are multe amintiri din copilărie, iar una dintre ele este legată de mâncarea pe care îi făcea plăcere să o consume când era mică. Într-un interviu acordat publicației „Harper’s Bazaar‟, ea a dezvăluit ce preparat culinar îi aduce aminte de copilărie! Mai mult decât atât, cântăreața a avut și o băutură favorită. 

Citește și acest articol: Nu-ți amintești o mare parte din copilăria ta? Terapeutul îți explică de ce! 

Pentru mulți români preparatele, precum: pâinea cu unt și zahăr, cornulețele cu gem, gogoșile, frigănelele sau eugeniile, reprezintă gustul copilăriei, însă un alt fel de mâncare este cel care i-a răsfățat papilele gustative lui Jennifer Lopez în perioada tinereții. 

Ce mânca Jennifer Lopez în copilărie? Te-ai fi gândit? 

Vezi și acest articol: Gustul copilăriei! Budincă de paste, după rețeta lui Adi Hădean 

În interviul acordat presei, Jennifer Lopez a spus că își amintește cu plăcere de rolurile cu șuncă și brânză. Nu se știe însă dacă aceste rulouri erau pregătite de mama ei sau le achiziționa din comerț, însă artista a oferit mai multe detalii despre băutura pe care o consuma când ieșea de la școală, și anume - un suc de portocale:

„Haha, știu că s-a vorbit mult despre asta! Băutura cu portocale era foarte simplă. Avea un recipient de plastic și o folie de aluminiu deasupra. Și nu avea un nume special, ci se numea doar băutură de portocale. O cumpăram de la bodegă, unde obișnuiam să mă duc după școală. Asta s-a întâmplat în urmă cu mulți, mulți ani. Costa 25 de cenți și îmi luam și o pungă de chipsuri‟, a povestit cântăreața. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg